Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak dla aborcji.
Trochę się twoi starzy spóźnili z tym. Wobec tego możemy cię zastrzelić, będzie humanitarnie przynajmniej.
Oraz: Cześć wszystkim. To mój pierwszy post
Fejk. Po pierwsze nie trafił w środek, a to środek "siadł". Po drugie dzieciak brzmi jakby leżał sparaliżowany (bo jak dziecko rzuci piłkę to po nią biegnie, albo chociaż gdzieś indziej biegnie, a tu dzieciak "statyczny") a po trzecie koleś nie zawsze uderza w ekran w tym momencie jak na ekranie robi się "jaśniej".
Nie wiedzialem ze discovery potrafi zrobic z prostego czlowieka takiego detektywa. Gratuluje !
Fejk. Po pierwsze nie trafił w środek, a to środek "siadł". Po drugie dzieciak brzmi jakby leżał sparaliżowany (bo jak dziecko rzuci piłkę to po nią biegnie, albo chociaż gdzieś indziej biegnie, a tu dzieciak "statyczny") a po trzecie koleś nie zawsze uderza w ekran w tym momencie jak na ekranie robi się "jaśniej".
Witamy. Dziękujemy za ekspertyzę Tomku.
Fejk
Zgadzam sie w 100% ale mam inne argumenty.
Po 1sze. Jesli to jest obraz z kamery to dlaczego w tv nie widac jak leci pilka ?
po 2gie. Jesli sam bym tak wywalil pilka w tv to choc troche by sie on przesunal a tu nie drgna nawet o milimetr.
Cześć wszystkim. To mój pierwszy post
Moj tez wiec rowniez witam
Pozdrawiam,
Tomek
Na co dzień zajmuję się dziennikarstwem śledczym więc taki filmik nie jest dla mnie czymś świeżym, czy trudnym do rozszyfrowania. W każdym razie, dziękuję za słowa uznania.
Pozdrawiam,
Tomek
nieee no ale nie pierdol tutaj takich farmazonów i nie wymądrzaj się bo to sadistic.
Miło nam Cię poznać Tomku.
Bądź pozdrowiony Szerloku !
Szerlok Tomek?
nie pie**ol tutaj takich farmazonów i nie wymądrzaj się
i do tego wszystkiego jeszcze przepraszam (bo zapomniałem, że znajdą się urażeni)
i do tego wszystkiego jeszcze przepraszam (bo zapomniałem, że znajdą się urażeni)
Tu się nie przeprasza, nie bądź miły bo i tak każdy zmiesza cię z błotem.
@Magicalan
"Dlatego nie gra się w piłkę w domu. Dziękuję, dobranoc."
Dobranoc. Ale masz fajnie o 14.30 idziesz spać a ja kurwa w robocie muszę siedzieć...
No widzisz... A ja czekając na kolejne matury opierdalam się w domu To jest życie..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów