📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podziwiam jego spokój
Debil nawet nie zauważył, że mu dzieciaki w telewizor piłką przyjebały.
to samo mi się w laptopie zrobilo jak mi spadł-reklamacji mu nie uwzględnią-troche w plery będzie
Chciał naprawić walnięciem z góry. Szkoda, że już się tak nie da.
@Magicalan
"Dlatego nie gra się w piłkę w domu. Dziękuję, dobranoc."
Dobranoc. Ale masz fajnie o 14.30 idziesz spać a ja kurwa w robocie muszę siedzieć...
Ciekawe czy jest też filmik z akcji jak już się koleś zjarzył, że to nie wada fabryczna... pewnie dzieciak wpierdol dostanie bo gra w piłkę, stara że go nie pilnuje i pies bo nie złapał piłki jak leciała.
"Dlatego nie gra się w piłkę w domu. Dziękuję, dobranoc."
Dobranoc. Ale masz fajnie o 14.30 idziesz spać a ja kurwa w robocie muszę siedzieć...
Ciekawe czy jest też filmik z akcji jak już się koleś zjarzył, że to nie wada fabryczna... pewnie dzieciak wpierdol dostanie bo gra w piłkę, stara że go nie pilnuje i pies bo nie złapał piłki jak leciała.
Rusek chcial sie pochwalic nowym TV i nowoczesnym kinem domowym ustawionym na szafce ze szlachetnego drewna w internecie a tu chuj...
to jest LCD a nie plazma... telewizory plazmowe maja dodatkowo wzmocnione szklo.
kamilpatol napisał/a:
to jest LCD a nie plazma... telewizory plazmowe maja dodatkowo wzmocnione szklo.
Składasz w Tailandi?
Wykłada w Tesco 8)
@Magicalan: dlatego wszystkie ekrany w moim pokoju są kineskopowe
@up juz wole posiadać ryzyko uszkodzenia ekranu niż zabytkowy kineskop w pokoju
czyhanastrychu napisał/a:
może akurat mrugnął ^ ^Debil nawet nie zauważył, że mu dzieciaki w telewizor piłką przyjebały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów