📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Praga fajne miasto. Autorowi tego zegara co on się przed nim obudził król knedel kazał wydłubać krecikowe oczy by już drugiego tak zajebistego nie zrobił.
z Tuskiem (tfu) mogliby to zrobić...
... i wsadzić do klatki z murzynami wyposzczonymi rok phihihihihihi
tak tak, jestem po przyprawach
... i wsadzić do klatki z murzynami wyposzczonymi rok phihihihihihi
tak tak, jestem po przyprawach
Smieszne, ale widac, ze udawane. W 1:24 mozna poznac, ze sen udawany po ruchu powieki. A w 2:48 chowa ryj w poduszke, zeby usmiechu nie bylo widac.
i wtedy pomsty sie skończą...
Niech się typ cieszy, że porannego drąga nie miał.
usypiają go i zawożą do szpitala psychiatrycznego na oddział zamknięty gdzie wmawiają mu że jego dotychczasowe życie to urojenie i jego choroba psychiczna
pisze się skurwIsyny
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
chcesz odjebać koleżce żart, to się z nim napierdol, a nie mu jakieś prochy na sen dawaj. kurwa zaproś go na litrę i jak on pierwszy padnie baw się jego kosztem, a nie jak pizda go prochem smoleńskim szprycuj
@up a co ktoś też Ci dawał prochy na sen, że tak ich nie lubisz? To opowiedz nam co Ci się po nich stało. Z chęcią Cie wysłuchamy./
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów