📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
mnie to śmieszy
co do wczorajszej walki - Pudzian zero techniki, Maximum siły i agresji.
śmiać mi się chciało jak Pudzian biegał za Najmanem no ale pokonał go i to się liczy.
śmiać mi się chciało jak Pudzian biegał za Najmanem no ale pokonał go i to się liczy.
GęsiorSB napisał/a:
mnie to śmieszy
Widać że się na tym znasz jak ślepy na kolorach. Ciężko przez 40 sekund wykazać się wspaniała techniką. Poza tym na chuj miał się wykazywać techniką jak wystarczyło że mu kilka razy zasadził kopa, przytrzymał kolanem w parterze i napierdalał na nokaut.
@papapishu
Ale za to ja się znam ;]
Jeśli chodzi o mankamenty techniczne. Pudzianowi nawet brak umiejętności chodzenia w ringu ;] Nie będę wspominał o braku skrętu biodra przy low kicku ;]
Pozdrawiam
Ale za to ja się znam ;]
Jeśli chodzi o mankamenty techniczne. Pudzianowi nawet brak umiejętności chodzenia w ringu ;] Nie będę wspominał o braku skrętu biodra przy low kicku ;]
Pozdrawiam
Wszyscy pierdolicie, suchar, ot co. Większość napinaczy forumowych rozmawiających o boksie nie obejrzało pewnie nawet żadnej walki samemu.
Freaqs napisał/a:
Większość napinaczy forumowych rozmawiających o boksie nie obejrzało pewnie nawet żadnej walki samemu.
Są za straszne
GęsiorSB napisał/a:
mnie to śmieszy
A mnie śmieszy to całe pieprzenie o technice. To nie balet tylko MMA - tu się liczy skuteczność a nie technika.
@łukasz zgadzam sie.
nagle znalazlo sie tysiace znawcow MMA.. i załoze sie ze 99% z nich widzialo pierwszy raz taka walke :]
Kiedy Pudzian mial pokazac technike? jakby Najman wytrzymal przez kolejne 2 minuty, to moze byłoby cos wiecej widac, ale jak widac on jest tylko mocny w gebie - podobnie jak i wiekszosc napinaczy..
poza tym MMA to siła
obcielo kawalek posta ;/
C.D. - MMA to siła i technika, niekoniecznie w proporcjach 1:1..
Braki w jednym mozna rekompensowac drugim.
nagle znalazlo sie tysiace znawcow MMA.. i załoze sie ze 99% z nich widzialo pierwszy raz taka walke :]
Kiedy Pudzian mial pokazac technike? jakby Najman wytrzymal przez kolejne 2 minuty, to moze byłoby cos wiecej widac, ale jak widac on jest tylko mocny w gebie - podobnie jak i wiekszosc napinaczy..
poza tym MMA to siła
obcielo kawalek posta ;/
C.D. - MMA to siła i technika, niekoniecznie w proporcjach 1:1..
Braki w jednym mozna rekompensowac drugim.
Jaaa pierd... nie wygadaliście się jeszcze "spycjalyści" o technicznej stronie tej walki?? Zapraszam do postu z filmikiem...
Freaqs napisał/a:
Wszyscy pierdolicie, suchar, ot co. Większość napinaczy forumowych rozmawiających o boksie nie obejrzało pewnie nawet żadnej walki samemu.
tak. większość oglądała walki przez babcie i dzieci, które opowiadały walki, podczas gdy większość nas siedziała w drugim pokoju ze strachu...
No przydał by się Pudzian w takich grach bo te stare postacie to suchary
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów