📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oglądać od 2:42. Turn around, turn around bzzzz bzzzz
orisuniek napisał/a:
Baśka nie wprowadzaj w błąd,bzzzzz bzzzzz jest dużo wcześniej.
Skarzypyta.
Nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie, że temu bambusowi się to nawet podobało.
Najlepszy tekst na końcu: "Good job officer".
@Velture
Wiadomo każde zwierze chce wrócić do swojego naturalnego środowiska.
W tym przypadku murzyn chce do więzienia.
Wiadomo każde zwierze chce wrócić do swojego naturalnego środowiska.
W tym przypadku murzyn chce do więzienia.
Odstrzelić i po kłopocie!
Ja pierdole ci amerykanie to są durni jak fasola. Murzyn doskonale wie w jakim kraju żyje, a mimo to kozaczy. I tak miał farta, że go nie zabiła. Baba też oświecona. Kolesiowi paraliżuje mięśnie, i krzyczy, że nie przestanie póki ten nie odzyska nad nimi kontroli i grzecznie nie ułoży rąk za plecami. 'Murica
W głosie tej policjantki jest tyle strachu i paniki, aż mam wrażanie, że była o krok od wybuchnięcia płaczem.
Jakieś nowe danie? Czarnuch przypiekany prądem?
Chociaż szczerze mówiąc bardziej liczyłem na faszerowanego ołowiem
Chociaż szczerze mówiąc bardziej liczyłem na faszerowanego ołowiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów