Trzeba takich chujków podstępem rozjebać. Np porwać dzieci jakiegoś ministra i kazać mu podłożyć bombe na tym zgromadzeniu Rady i chuj po ptakach. Władzy niet. Wsio paszło razem z jajami.
Sami głosowali i mają to na co głosowali, zupełnie jak u nas wybór między tyfusem a dżumą...
Tyle w temacie.
Co dalej po wyjściu z UE? Zlikwidujemy korupcję? Obniżymy podatki? Pozwolimy upaść ZUS'owi? Wprowadzimy wolny rynek? Przecież w dzisiejszych czasach to jest utopia.
Różnica między Polską a Ukrainą jest taka, że u nich niezadowolonych i zdesperowanych ludzi jest ze 20 milionów z czego 10% wychodzi na ulice, a u nas ze 2 miliony max z czego 10% wychodzi na ulicę i to w dniu Święta Niepodległości. 11 Listopada to nie jest dzień walki o niepodległość, to jest dzień Świętowania Niepodległości.
Różnica między Polską a Ukrainą jest taka, że u nich niezadowolonych i zdesperowanych ludzi jest ze 20 milionów z czego 10% wychodzi na ulice, a u nas ze 2 miliony max z czego 10% wychodzi na ulicę i to w dniu Święta Niepodległości. 11 Listopada to nie jest dzień walki o niepodległość, to jest dzień Świętowania Niepodległości.
No nie powiedziałbym że 2 miliony ludzi niezadowolonych w Polsce to max, poparcie rządu maleje coraz bardziej, co znaczy że niezadowolonych jest coraz więcej. A z tym kto wyjdzie na ulice to mam nadzieje że chociaż raz Polska pokaże, że jak potrzeba to potrafimy się zintegrować.
Ciekawe skąd masz takie dane? Wyssane z palca? 2 miliony niezadowolonych w Polsce. Już widzę jak Tusk się chwali: "W naszym wspaniałym i pnącym w góre na tle innych europejskich państ kraju, na 38 milionów rodaków, 36 milonów deklaruje że są szczęśliwi co jest niewątpliwie sukcesem na miare światową"
Ale zakute sowieckie łby jak widać chcą rozgrzebać kolejne, po Kaukazie, gniazdo os. Szkoda tylko, że jeśli rozgrzebią ukraiński bajzel to i my możemy dostać rykoszetem.
Te ustawy nie są przypadkiem sprzeczne z konstytucją ? Przecież jest droga odwoławcza, jakoś nie słyszę sprzeciwu opozycyjnych partii tylko walą się po ryju i dzielą na mniejsze obozy polityczne.
UE to taki sam kołchoz jak CCCP.
Tylko jeszcze wszystkich śrubek nie podkręcali.
Jeszcze trochę "wolności" zostało, ale popatrz, już próbowali z ACTA.
Nie przeszło. Ale wcale ich to nie zraziło żeby przepchnąć prawie to samo tyle że pod inną nazwą.
TTIP
Zobacz co się dzieje z dziećmi np. w Niemczech.
"Przylać" nie możesz bo zaraz wparuje Ci kilku urzędasów i dzieciaka zabiorą, nie puścisz do szkoły bo chcesz dzieciaka samemu nauczać, nie bo nie wolno - my Ci dzieciaka wychowamy na posłusznego nie myślącego szarego obywatela.
Nie dasz zaszczepić .... Itd. itp.
Ja pierdole, i pomyśleć że tylu ludzi daje piwa czemuś takiemu -.- Tylu ludzi zmarnowało lata nauki historii w podstawówce i średniaku, naprawdę chciałbym poznać historyków, którzy zajmowali się waszą edukacją bo widząc to chyba jebnęliby was po tych pustych łbach.
Trochę chujowo, że są ta blisko nas, trochę mi szkoda tych ludzi. Powiem wam, że EU to pedały itp. ale wole to niż komunę i dyktaturę gdzie ograniczony dostęp do internetu i inne nielogiczne prawa. Jesteśmy w tej Uni, komuna nas nie dopadnie (tak mi się wydaje). Wolę być w Uni niż żeby milicja napierdalała mnie pałą
19 lat a o "komunie" wiem wszystko - jest dobrze.