Kolejne dobre gówno
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już JoeMonster czy jesscze Sadistic? Rozumiem, im jeszcze za to płacą, a wam?
Kaddafi napisał/a:
To już JoeMonster czy jesscze Sadistic? Rozumiem, im jeszcze za to płacą, a wam?
Oj jaki odważny, jaki sprytny. Już nie chłopiec tylko mężczyzna, obrońca narodu na portalach internetowych. Zgłosi do usunięcia filmiki obrażające kochanego prezesa. Ciocia wytarmosi za polika
Uwielbiam ten płacz półgłówków. Trzepiecie się o przejęcie mediów na rzecz pis. A kto te media stracił? Ludzie, którzy na takich jak wy kładą lachę i mają za skończonych idiotów, bo się podniecacie na każde ich zawołanie, a tu chodzi tylko o to, żeby hajs i wpływy się zgadzały u "odpowiednich" ludzi.
Zdrajcy Ojczyzny tylko wrzucają takie filmy. Geje - OUT. Tęcza -OUT. Teksty są tak proste, że nawet w średniowieczu by w takie bzdury nie uwierzyli. Jebani POtru. Nie macie argumentów, więc robicie takie gówna jak to i udostępniacie. Poświęcacie swoje życie na jakieś pojebane filmy pro Petropeowskie. i kij wam w oko, o ile nie w dupę. Nie jestem za Pisem, ale w tej chwili to jedyna partia która zdradzieckie suki może wyjebać w kosmos. A tego bardzo, ale to bardzo chcę !!!
@BiałyNigger
Prezes póki co czyści wszystko z Platformy, inna sprawa, że zapycha po drodze wszystko PISem ale to jak chemioterapia w walce z rakiem. Chujowa i wyniszcza ale pozwoli jeszcze pożyć parę lat. Nie wiem jak można wyśmiewać tego typu działania świeżo po 8 latach rządów PO.
Prezes póki co czyści wszystko z Platformy, inna sprawa, że zapycha po drodze wszystko PISem ale to jak chemioterapia w walce z rakiem. Chujowa i wyniszcza ale pozwoli jeszcze pożyć parę lat. Nie wiem jak można wyśmiewać tego typu działania świeżo po 8 latach rządów PO.
Organista napisał/a:
... Nie macie argumentów, więc robicie takie gówna jak to i udostępniacie...
Walka z argumentami pisiorów to porażka. Wypluwacie tak absurdalne aksjomaty w swoich argumentach, teorie spiskowe sięgające dynastii frankijskich... To jak dyskutować z 5-latkiem o wiązaniach kowalencyjnych w atomie... Ale nie kurwa, Max Kolonko i Cejrowski mu powiedzieli, że atom jest okrągły więc na LOGIKĘ (matkę jebanych nieuków*) wyturlałby się spod innych atomów, a nie wiązał.
*Co chwilę słychać leszczy, którzy mają LOGICZNE argumenty, a wiedzę z danej dziedziny wysrali z dwóch filmików na YouTube...
Nie oglądam, zakładam, że gówno.
1.10 na sadolu bronią homosi. wtf????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów