📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech nagrają "epkę" i zaczną sprzedawać - jedynka na OLiSie gwarantowana
Ta ruda wyglada jak Freddy Kruger
tranzystor napisał/a:
Bo death metal jest najczęściej po angielsku i nie rozumiesz słów.
Angielski u mnie perfect po prostu metal to gówno dla smutnych ludzi z problemami psychicznymi.
Lepszy metal od gówno-rapu pierdolenia kreujący całą spierdoloną osiedlową patologię sebixów
Poza tym odmian metalu jest chyba więcej niż religii na tym globie, to że heavy metal kojarzy się wyłącznie z death/black metalem, szatanami etc wynika z medialnego szokowania akurat tego podgatunku dla trochę smutnych ludzi i podirytowanych światem
Poza tym odmian metalu jest chyba więcej niż religii na tym globie, to że heavy metal kojarzy się wyłącznie z death/black metalem, szatanami etc wynika z medialnego szokowania akurat tego podgatunku dla trochę smutnych ludzi i podirytowanych światem
Zadi_ napisał/a:
Nie ma takiej ilości alkoholu, żeby ruchać taką świnię.
Nie przesadzaj, kto wybrzydza ten nie rucha, ile razy ruchasz dziennie?
JA nie wiem, oni tak na serio? czy są po prostu chorzy? i nie wypada się śmiać tak jak z Kononowicza i tylko żenadę człowiek czuje z tych co go nagrywają, ktoś ich zna? i powie czy są chorzy czy po prostu debile?
sezamkowyRozpierdol napisał/a:
Lepszy metal od gówno-rapu pierdolenia kreujący całą spierdoloną osiedlową patologię sebixów
Ee tam, od razu smutnych.. po prostu nie rozumiem jak można słuchać takiego depresyjnego gówna, żeby to jeszcze jakieś przesłanie miało..
EDIT zajarzyłem dopiero, że nie mówisz o mnie zmęczony jestem strasznie
@robson54321
No bo trzeba znać angielski niestety
Dla Polaczków nieosiągalny
robson54321 napisał/a:
Ee tam, od razu smutnych.. po prostu nie rozumiem jak można słuchać takiego depresyjnego gówna, żeby to jeszcze jakieś przesłanie miało..
@robson54321
Hehe ah Ty żartownisiu
śmieszek heheszek
Edit: łap jeszcze bo widzę, że uraziłem dumę sadolowego brudaska
"Zagrożeniem jest Bóg, TAK!, rozejrzyjcie się wokoło.
Alkoholizm, Narkomania, Nadużycia seksualne - Ta moc jest potrzebna!"
- Jan Paweł II Papiesz
"Zagrożeniem jest Bóg, TAK!, rozejrzyjcie się wokoło.
Alkoholizm, Narkomania, Nadużycia seksualne - Ta moc jest potrzebna!"
- Jan Paweł II
Dobra kończę bo już widzę, że żyłka się zagotowała i rzucasz papajem na złość złym normalnym ludziom nie słuchających shit metalu ale to nawet dobre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów