📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co mnie ma niby boleć? nie słucham metalu tylko rock n' roll
Chciałem tylko zgasić Twoje próby baitu i poniekąd mi się udało
Rzucam papajem bo widzę, że ci się spodobał
Także ten no, przegrałeś
Rzucam papajem bo widzę, że ci się spodobał
Także ten no, przegrałeś
sezamkowyRozpierdol napisał/a:
Co mnie ma niby boleć? nie słucham metalu tylko rock n' roll
Hmm bajtu? Ja tylko mówię co o tym sądzę to żaden bajt
Szanuje Twoje hehe-bardzo wiele znaczące zdanie
sezamkowyRozpierdol napisał/a:
Szanuje Twoje hehe-bardzo wiele znaczące zdanie
Dziękuję
Wciąż bardziej znaczące niż podludzia słuchającego death metalu
PS. tak widzę, że napisałeś iż nie słuchasz tego.
A mnie jebie czego słuchacie, więc miziajcie się gustami muzycznymi na PW
robson54321 napisał/a:
Dziękuję
Hej robson54321 mam do ciebie pytanie: na tym teledysku (jeśli o tym gównie można tak powiedzieć) to jesteś ten gruby z dłuższymi włosami czy ten chudy krótko obstrzyżony.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Hej robson54321 mam do ciebie pytanie: na tym teledysku (jeśli o tym gównie można tak powiedzieć) to jesteś ten gruby z dłuższymi włosami czy ten chudy krótko obstrzyżony.
A czy ja powiedziałem, że mi się to podoba? Żenada straszna, ale jakoś się tak zgadało o czym innym
super ! bardzo podoba mi się się ten utwur jak i bzmienie głosu głuwnej wokalistki ! uwarzam, że jest to pszyszłość naszej pieknej polskiej muzyki bravo ! oby takich utalentowanych artystuw było wincej
niemamskarpet. napisał/a:
super ! bardzo podoba mi się się ten utwur jak i bzmienie głosu głuwnej wokalistki ! uwarzam, że jest to pszyszłość naszej pieknej polskiej muzyki bravo ! oby takich utalentowanych artystuw było wincej
Ten kraj z pewnością na to zasługuje cały czas po sobie daje to poznać, chociażby co 8 lat przy urnach wybierając gówno w postaci po lub pisu, jeżeli Polskę nie stać na nic innego jak PO lub PiS to takie rap-gówno jest idealnym odzwierciedleniem polskiego spierdolenia umysłowego
Ale najebaliii kroków w ENDOMONDO
sezamek, a ty znów kurwa trollujesz,
weź napisz ile dostajesz za te gównowpisy miesięcznie
dam ci więcej bylebyś nie pierdolił
weź napisz ile dostajesz za te gównowpisy miesięcznie
dam ci więcej bylebyś nie pierdolił
@elfis płacę mu od każdego posta 2,5 zł. Jak zaorał to 3,7 plus Vat. Do tego Soros mu płaci tantiemy, a Donald Tusk odprowadza za niego KRUS do urzędu i rozlicza dopłaty z Unii. Poza tym, gdy w Monopoly jego pionek przechodzi przez metę, dostaje z banku 400$. Ogólnie rzecz biorąc wychodzi na rękę jakieś 120 zł dziennie plus podatek od wzbogacenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów