📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole jaki czlowiek musi byc niedojebany mozgowo aby nagrac cos takiego emocje jak na zbiorach grzybow I wogole co tam robi ten koles. Ps S.O.S.N.O.W.I.E.C
natking napisał/a:
@elfis płacę mu od każdego posta 2,5 zł. Jak zaorał to 3,7 plus Vat. Do tego Soros mu płaci tantiemy, a Donald Tusk odprowadza za niego KRUS do urzędu i rozlicza dopłaty z Unii. Poza tym, gdy w Monopoly jego pionek przechodzi przez metę, dostaje z banku 400$. Ogólnie rzecz biorąc wychodzi na rękę jakieś 120 zł dziennie plus podatek od wzbogacenia
Tak głupio jak Sezamkowy, to i ja potrafię. Wpisz mnię na listę płac.
Pati jest zajebista odpierdolcie sie, ja bym jej chetnie wylizał
się śmiejecie ,a tam są bardzo głębokie przemyślenia np: "te dawne wspomnienia były dawno temu" , "wspomnienia są , były i zawsze będą tam gdzieś daleko , głęboko w nas , wspomnienia , których nie da się wymazać" lub " mooooje życie się zmieniło żeby to chuj strzelił teraz myślę co będzie dalej i chuj mnie to obchodzi "
Bloodwar ale chuja miała lepszego twoja była
Osiemdziesiąty drugi kom.
Cara_Al_Sol napisał/a:
Tak głupio jak Sezamkowy, to i ja potrafię. Wpisz mnię na listę płac.
Nie tak prosto Kolego. Najpierw musisz złożyć podanie w żydowskim zarządzie powierniczym.
Wpierw najpierw dobrze by było złożyć przysięgę wieczystą lojalności wobec Wielkiego Izraela
Pytam Boga: czy musiałem dożyć chwili,
Że hip hop to polo-dance, muzyka dla debili?
Że hip hop to polo-dance, muzyka dla debili?
sezamkowyRozpierdol napisał/a:
@up
Lubisz gówno i sebo-patologię?
na tym portalu, jesteś zwycięzcą
więc
łap gówno i mocz, prosto na twarz
ps
i trzy złote za trollowanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów