18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Nowa reklama Heinekena
kliknij_mnie • 2013-05-17, 12:55
Heineken jak zwykle w formie Czas na kolejny świeżutki filmik. A Ty przekonał byś swoją kobitę do zakupu 2 krzesełek stadionowych za prawie 2 tysiące ?

Angielski na poziomie kalkulatora
Zgłoś
teken 2013-05-17, 17:14
Gdyby to chociaż piwo było. Albo gdyby to chociaż miało jakiś dobry smak.

Zgłoś
riodoro1 2013-05-17, 17:28 1
Spojrzenie baby z 1:28 jak gość wypomina jej torebki zajebiste.

Zgłoś
pijaczyna 2013-05-17, 17:43
To tylko moja rasistowska paranoja, czy tam jest pełno żółtków?
Zgłoś
ASAKKU 2013-05-17, 19:32 1
Jak mnie wkurwiają te podpisy "Angielski na poziomie..." gimby jebane!!!

Ciekawe czy po rosyjsku, hiszpańsku czy niemiecku też tak napiszecie.
Zresztą kurwa pewnie z 80% z was nie odczyta nawet cyrylicy, której nie tylko ruskie używają...
A przydaje się kurwa na wakacjach np: w Bułgarii, Czarnogórze...

A sorry, wy z rodzicami jeszcze wyjeżdżacie

Zgłoś
Ranger 2013-05-17, 22:41
Wolałbym żeby robili dobre piwo, a nie reklamy...
Zgłoś
rinleezwins 2013-05-18, 2:49
"You can't mention the tickets"

No to mowie pannie "Sluchaj, podszedl do mnie facet i powiedzial ze cos dostaniemy jak Cie przekonam abysmy kupili te krzeselka, ale nawet nie bedziemy musieli za nie placic.".
Zgłoś
TelewiZorro 2013-05-18, 6:50 1
XasakkuX napisał/a:

Zresztą kurwa pewnie z 80% z was nie odczyta nawet cyrylicy, której nie tylko ruskie używają...
A przydaje się kurwa na wakacjach np: w Bułgarii, Czarnogórze...

ja nie kumam tych bukw i dobrze, to jest zapis dobry dla zwierząt, szczególnie ruskich. Po chuj używać takich spierdolonych znaków, skoro da się je zapisać normalnymi literami. Ale co mnie to obchodzi, niech na dziczy sobie tego używają jak im się podoba.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów