📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Terry Crews to zajebisty aktor i chuj mnie obchodzi że jest czarny, a co do reklamy to lepsza od poprzedniej.
kunda5 napisał/a:
Mnie sie nie podoba.Te dwa piwa to pewnie gimbusy postawily.
Oooojjj, urocze. Ale jeszcze nigdy nie jest za późno by się nauczyć obcych języków . Tak, to łatwo poznać gdy ktoś po prostu nie rozumie )
Jeszcze inna z nowych reklam
jak drze papę to przypomina mi to Sindel z MK, ten automat to jak fatality Liu-Kang'a
Czy te jeb*** czarnuchy muszą ciągle wywyższać się nad białymi w ramach jakieś popieprzonej reklamy?!
Jebać Old Spice , Truefitt and Hill rządzi......
wszystko fajnie, tylko czemu musisz być jebanym rasistą?
@kamyk100000 Obrońca czarnych?
Ale przyznam że czarny drący ryja jest śmieszny.
Free Tekno man.
Ale przyznam że czarny drący ryja jest śmieszny.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów