Widziałem sporo materialów na temat działalności ITD. Dzisiaj udało mi się zrobić własny materiał, który mam nadzieje uprzedzi sadolowych kierowców aby nie wciskać gazu do samego końca po minięciu fotoradaru - jak to zwykle robimy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kontrola kaskadowa. Nowość w Polsce, 500m odstępu między radiowozami. Niby mają na to jakieś prawa itp., ale jest to dość dyskusyjne. Warszawa miała iść na pierwszy ogień, ale widać już działają wszędzie.
I co kurwa płaczesz jak ten pajac co za strażą miejską jeździł. Rozpierdalają mnie takie filmiki jakby ludzie jeździli przepisowo to by nie było zdjęć bo każdy taki fotoradar ma jakiś tam margines dopuszczalny.
@nurgle
Rację to Ty masz, że powinno się jeździć w miarę możliwości przepisowo, choćby nawet dla własnego bezpieczeństwa. Tutaj chodzi o coś innego, o to, że "władza" zmierza powoli do kontrolowania nas na każdym możliwym kroku i to w sposób wręcz nad wyraz nadgorliwy. Chcesz być inwigilowany? Za chwilę Ci będą do majtek podczas sikania zaglądać czy przypadkiem nie próbowałeś strząsnąć ostatniej kropli moczu więcej niz 2 razy (bo to już zabawa)... Popatrz też na to z perspektywy wydawania naszych (moich i Twoich) pieniędzy na wozy, wypłaty, paliwo i chuj wie co jeszcze. Rusz czasem głową, myślenie serio nie boli. Pozdrawiam
bo ich utuliłem do snu niczym doktor Kevorkian."
Rację to Ty masz, że powinno się jeździć w miarę możliwości przepisowo, choćby nawet dla własnego bezpieczeństwa. Tutaj chodzi o coś innego, o to, że "władza" zmierza powoli do kontrolowania nas na każdym możliwym kroku i to w sposób wręcz nad wyraz nadgorliwy. Chcesz być inwigilowany? Za chwilę Ci będą do majtek podczas sikania zaglądać czy przypadkiem nie próbowałeś strząsnąć ostatniej kropli moczu więcej niz 2 razy (bo to już zabawa)... Popatrz też na to z perspektywy wydawania naszych (moich i Twoich) pieniędzy na wozy, wypłaty, paliwo i chuj wie co jeszcze. Rusz czasem głową, myślenie serio nie boli. Pozdrawiam
Odpowiedz mi na jakiej podstawie stworzono NADZÓR TECHNICZNY GITD? Sama nazwa odpowiada "za coś innego niż za to co jest". Nie wspominam o kolorze i kogucie pomarańczowym na dachu.
W przypadku sytuacji ukazanej na filmie jest to jawne skurwysyństwo i okradanie obywateli RP z pieniędzy. Szkoda słów.
Odpowiedz mi na jakiej podstawie stworzono NADZÓR TECHNICZNY GITD? Sama nazwa odpowiada "za coś innego niż za to co jest". Nie wspominam o kolorze i kogucie pomarańczowym na dachu.
hahaha kurwa s8 jebany rząd jebane polskie drogi jeden pas na trasie szybkiego ruchu żal więcej wag niech itd sobie zrobi
Haha … dlatego ja zainwestowałem w dobre audio do samochodu. Prędzej będę się wlekł niż dam tym kurwom zarobić!
Zaraz, zaraz. Czy ja dobrze widzę, że przy 1:03 po prawej stronie stoi jeszcze zwykły fotoradar?
wernetto napisał/a:
do autora. Z ciekawości, jakim autem jeździsz?
Jeśli dobrze przyczaiłem, to jest to bodajże Skoda Fabia II.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów