18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Nowa taktyka ITD
SemirN • 2013-04-09, 21:41
Widziałem sporo materialów na temat działalności ITD. Dzisiaj udało mi się zrobić własny materiał, który mam nadzieje uprzedzi sadolowych kierowców aby nie wciskać gazu do samego końca po minięciu fotoradaru - jak to zwykle robimy

Zgłoś
turkut 2013-04-09, 21:44
Kontrola kaskadowa. Nowość w Polsce, 500m odstępu między radiowozami. Niby mają na to jakieś prawa itp., ale jest to dość dyskusyjne. Warszawa miała iść na pierwszy ogień, ale widać już działają wszędzie.
Zgłoś
nurgle 2013-04-09, 21:56 4
I co kurwa płaczesz jak ten pajac co za strażą miejską jeździł. Rozpierdalają mnie takie filmiki jakby ludzie jeździli przepisowo to by nie było zdjęć bo każdy taki fotoradar ma jakiś tam margines dopuszczalny.
Zgłoś
CzaszekGocz 2013-04-09, 22:11 47
@nurgle
Rację to Ty masz, że powinno się jeździć w miarę możliwości przepisowo, choćby nawet dla własnego bezpieczeństwa. Tutaj chodzi o coś innego, o to, że "władza" zmierza powoli do kontrolowania nas na każdym możliwym kroku i to w sposób wręcz nad wyraz nadgorliwy. Chcesz być inwigilowany? Za chwilę Ci będą do majtek podczas sikania zaglądać czy przypadkiem nie próbowałeś strząsnąć ostatniej kropli moczu więcej niz 2 razy (bo to już zabawa)... Popatrz też na to z perspektywy wydawania naszych (moich i Twoich) pieniędzy na wozy, wypłaty, paliwo i chuj wie co jeszcze. Rusz czasem głową, myślenie serio nie boli. Pozdrawiam

"Kilku martwych kłamców leży w plastikowych torbach,
bo ich utuliłem do snu niczym doktor Kevorkian."
Zgłoś
mierzeja 2013-04-09, 22:11 2
,,Wszy po ścianach,kurwy po stołach, ale porządek musi być,,
Zgłoś
SemirN 2013-04-09, 22:23 8
Jak w normalnym kraju: kaskadowa kontrola prędkości ma sens przy ręcznym pomiarze prędkości prowadzonym przez policjantów z wykorzystaniem oznakowanych radiowozów - działa prewencyjnie.

W przypadku sytuacji ukazanej na filmie jest to jawne skurwysyństwo i okradanie obywateli RP z pieniędzy. Szkoda słów.

Odpowiedz mi na jakiej podstawie stworzono NADZÓR TECHNICZNY GITD? Sama nazwa odpowiada "za coś innego niż za to co jest". Nie wspominam o kolorze i kogucie pomarańczowym na dachu.
Zgłoś
~CanesPL 2013-04-09, 23:01 2
Toi toia tam nie było?

Zgłoś
czorny88 2013-04-09, 23:02
hahaha kurwa s8 jebany rząd jebane polskie drogi jeden pas na trasie szybkiego ruchu żal więcej wag niech itd sobie zrobi
Zgłoś
wernetto 2013-04-09, 23:41
do autora. Z ciekawości, jakim autem jeździsz?
Zgłoś
161ZT650 2013-04-09, 23:42
To żadne S8 tylko zwykła Ósemka, S8 jest tylko częściowo zrobione
Zgłoś
F................m 2013-04-09, 23:42
Haha … dlatego ja zainwestowałem w dobre audio do samochodu. Prędzej będę się wlekł niż dam tym kurwom zarobić!
Zgłoś
hubert88 2013-04-09, 23:49
Zaraz, zaraz. Czy ja dobrze widzę, że przy 1:03 po prawej stronie stoi jeszcze zwykły fotoradar?
Zgłoś
~PowerBoBass 2013-04-09, 23:50
wernetto napisał/a:

do autora. Z ciekawości, jakim autem jeździsz?

Jeśli dobrze przyczaiłem, to jest to bodajże Skoda Fabia II.
Zgłoś
manio49 2013-04-09, 23:58
@hubert88

stoi maszt, pewnie pusty
Zgłoś
skurvell 2013-04-09, 23:59 2
Najfajniejsze, że w tej miejscowości na łuku jest jeszcze umiejscowiony maszt na fotoradar. Czyli jak dobrze pójdzie można załapać się na 3 fotki na odcinku jednego kilometra.

Czyste skurwysyństwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów