Czy przeciw świecom chanukowym też są?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie no biorę dragi już ponad 10 lat, ale takiej fazy jak te dzidy to jeszcze nigdy nie miałem xDD
Spróbuj krokodyla. Fakt, niszczy psychikę bezpowrotnie i uzależnia po jednym razie, ale kto by się tym przejmował...
Baby są jednak pojebane.
To lewackie kurwy. Większość to zmanipulowane polki (specjalnie z małej), bo po ostatnich wystąpieniach lampucery lempart, ludzie już wiedzą, kto jest podżegaczem i kiepskimi aktorkami. Dla mniej domyślnych żydy którymi przesiąknięta jest lewica.
Tak sobie czytam komentarze i ludzie, którzy nie zrozumieli sytuacji śmieją się z babek z nagrania że są głupie etc.
Sorry robaczki, nie zrozumieliście co tam się dzieje, a te babeczki rozumieją. Więc intelektualnie stoicie poniżej... Trochę wstyd.
Tym mniej mądrym już tłumaczę - kobitki zarabiają na tym hajs. Osobiście uważam to za gorszą formę kurestwa, bo zamiast handlować dupą handlują przekonaniami. No, ale cóż... Wolno im się szmacić.
Jeśli jeszcze jaśniej potrzeba - tym wszelkim aktywistom, tym eko czy inne idee promującym płacą za to hajs. Znajomy na tym zarabiał naście lat temu. Miał szkolenia, opłacane hotele etc.
Napisałem chwilę temu całkiem długi post, aby wyjaśnić Ci, że to Ty nie do końca chyba łączysz wszystkie kropki, spłycając działalność tego typu współczesnych piątokolumnowych sprzedawczyków do zwykłej chęci wzbogacenia się, ale w sumie nie leży to w moim interesie.
W każdym razie - jak już w końcu cały system zdestabilizuje się na tyle, że tzw. służby, nie będą w stanie zapanować nad kuwetą - chętnie będę brać udział w łapankach tych wszystkich (tak darmowych jak i płatnych) zlewaczałych pożytecznych idiotów i sprzedawczyków. Eurokołchoz coraz bardziej się chwieje, a jesteśmy dopiero na początku dokręcania śruby normalnej części społeczeństwa.
Oczywiście. Hamas choćby właśnie protestuje i urządza wiece
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów