Czy przeciw świecom chanukowym też są?
Czy przeciw świecom chanukowym też są?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kiedyś miały chmonto i mogły orać pole teraz nie widzą co z sobą zrobić. Wszystko przez jebane John Deere zabrały im robote
Powinno być chomonto, późniejsza wersja to puszorek
Napisałem chwilę temu całkiem długi post, aby wyjaśnić Ci, że to Ty nie do końca chyba łączysz wszystkie kropki, spłycając działalność tego typu współczesnych piątokolumnowych sprzedawczyków do zwykłej chęci wzbogacenia się, ale w sumie nie leży to w moim interesie.
W każdym razie - jak już w końcu cały system zdestabilizuje się na tyle, że tzw. służby, nie będą w stanie zapanować nad kuwetą - chętnie będę brać udział w łapankach tych wszystkich (tak darmowych jak i płatnych) zlewaczałych pożytecznych idiotów i sprzedawczyków. Eurokołchoz coraz bardziej się chwieje, a jesteśmy dopiero na początku dokręcania śruby normalnej części społeczeństwa.
Nie zrozumiałem co masz na myśli, ja mało mądry jestem więc musisz pisać powoli, dużymi literami i mało tekstu żeby mi się mózg jie przegrzał.
Ja napisałem, że tym kurwom z nagrania ktoś płaci za robienie z siebie idiotek, więc pajacują za kasę. Przez co dziwienie się, ze na nagraniu wyglądają jak odklejone jest bez sensu, bo po prostu robią co im odpłatnie zlecono. A Ty co chciałeś przekazać?
Tego ruchać się nie da. I mówię to jako baba, czyli technicznie L/B w "LGBT".I nie wyruchane. To najważniejsze
Na szczęście u nas lewica amerykańskiego typu to margines.To lewackie kurwy. Większość to zmanipulowane polki (specjalnie z małej), bo po ostatnich wystąpieniach lampucery lempart, ludzie już wiedzą, kto jest podżegaczem i kiepskimi aktorkami.
A gdzie te żydy? Wg. spisu powszechnego w Polszy jest ich 1055 sztuk. Coś mało aby kontrolować lewicę, rząd i banki. No ale widać czapka ze sreberka uwiera.Dla mniej domyślnych żydy którymi przesiąknięta jest lewica.
Za to chciałabym zwrócić uwagę obecnym tu prawiczkom jaka jest różnica między tymi idiotkami, a marszem niepodległości. Dla mnie żadna. Tylko kolor flag nieco inny.
Tego ruchać się nie da. I mówię to jako baba, czyli technicznie L/B w "LGBT".
Na szczęście u nas lewica amerykańskiego typu to margines.
A gdzie te żydy? Wg. spisu powszechnego w Polszy jest ich 1055 sztuk. Coś mało aby kontrolować lewicę, rząd i banki. No ale widać czapka ze sreberka uwiera.
Za to chciałabym zwrócić uwagę obecnym tu prawiczkom jaka jest różnica między tymi idiotkami, a marszem niepodległości. Dla mnie żadna. Tylko kolor flag nieco inny.
jak wy parchy rozpaczliwie usiłujecie wmówić nam że was tu nie ma. Tak was tu nie ma że po występie Brauna całe media, celebryci, sejm, duże firmy itp pierdolca dostały. "majeńka" to od Majewskiej? Pejsy przejmując polskie nazwiska bardzo lubiły te pochodzące od nazw miesięcy- marzec, Kwietniewska, Majewska, Czerwińska, Wrzesińska.
Odpowiadając na pytanie w opisie: nie, chanukę to oni świętują
Przeczytaj pytanie jeszcze raz.
Mam trzy pomysły:
1. Łańcuch za długi
2. Mężczyźni są zbyt zajęci pracą lub robieniem czegoś pożytecznego.
3. Obie odpowiedzi są poprawne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów