Czy przeciw świecom chanukowym też są?
Czy przeciw świecom chanukowym też są?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na szczęście u nas lewica amerykańskiego typu to margines.
Ooo, to już lewaki-robaki nie traktują siebie jako kosmopolitów?
Lewica to lewica - amerykańska, niemiecka, żydowska, szwedzka, polska - jedno szambo.
Świece chanukowe to coś zupełnie innego bo symbolizują piękną tradycje walki z opresyjnym królem który zniewolił Izraelitów a oni go pokonali
no ale polacy nie interesują się w ogóle światem więc skąd mogliby to wiedzieć?
To ja zdecydowanie popieram wojnę, 3 wojnę światową. Szkoda mi dzieci moich dzieci! Jaką przyszłość im to życie kreuje!
to idź walczyć na ukrainę jak tak bardzo brakuje ci wojny
Normalną przyszłość już od starożytności starzy ludzie narzekają na nowe pokolenia w czasach starożytnej Grecji np mówiono że stare pokolenia trzymały tarczę do piersi a młode nie są w stanie jej przy nodze utrzymać także nie martw się po prostu to efekt twojej starości
W muslimskiej filozofii jest jedna zaleta: nie pozwalają kobietom samym wyjść z domu.
tobie pozwalają a z tego nie korzystasz XD
jak wy parchy rozpaczliwie usiłujecie wmówić nam że was tu nie ma. Tak was tu nie ma że po występie Brauna całe media, celebryci, sejm, duże firmy itp pierdolca dostały. "majeńka" to od Majewskiej? Pejsy przejmując polskie nazwiska bardzo lubiły te pochodzące od nazw miesięcy- marzec, Kwietniewska, Majewska, Czerwińska, Wrzesińska.
ale jesteś odklejony jeżeli myślisz że malutki żydowski naród ma taki wpływ na różne kraje a tego to sami żydzi nie wiedzą ale żeby o tym się dowiedzieć to musiałbyś z jakimś pogadać a polacy zamykają się w swoich 4 ścianach i nie chcę im się poznawać świata
Sfrustrowane, grube, pojebane balerony, to i nic dziwnego, że nikt "tego" kijem dwumetrowym nawet nie chce ruszyć.
Świece chanukowe to coś zupełnie innego bo symbolizują piękną tradycje walki z opresyjnym królem który zniewolił Izraelitów a oni go pokonali
no ale polacy nie interesują się w ogóle światem więc skąd mogliby to wiedzieć?
to idź walczyć na ukrainę jak tak bardzo brakuje ci wojny
Normalną przyszłość już od starożytności starzy ludzie narzekają na nowe pokolenia w czasach starożytnej Grecji np mówiono że stare pokolenia trzymały tarczę do piersi a młode nie są w stanie jej przy nodze utrzymać także nie martw się po prostu to efekt twojej starości
tobie pozwalają a z tego nie korzystasz XD
ale jesteś odklejony jeżeli myślisz że malutki żydowski naród ma taki wpływ na różne kraje a tego to sami żydzi nie wiedzą ale żeby o tym się dowiedzieć to musiałbyś z jakimś pogadać a polacy zamykają się w swoich 4 ścianach i nie chcę im się poznawać świata
No, majeńka, szukałaś rodaków-żydków? To tutaj już masz jednego.
Ale wybaczam wam, dzieci mogą tego nie wiedzieć.
A wy wiecie co to jest sztuka i teatr?
Tak, wiemy.
I dlatego śmiejemy się z tego gówna na filmie