📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ech, gdyby sie tam jebaly dwa psy, dalbym piwko, a tak to dam tylko piwko
Znawca_Cipek napisał/a:
Ech, gdyby sie tam jebaly dwa psy, dalbym piwko, a tak to dam tylko piwko
Ten gówniany twór człowieka to nie jest pies. Pojebane czasy bo ludzie sie zachwycają defektami psów.
Jeśli istnieje reinkarnacja, to ten pies powinien być kolejnym wcieleniem Poligona...
Tadeusz Drozda by sie nie powstydził takiego materialu!
Niedługo trzeba będzie jakieś testy na Sadola robić żeby przesiać tych z ujemnym IQ.
Kolejny bubel genetyczny no i ten pies z tyłu...
Flodzia zrób mi lodzia
smieszne ale to nie te psy co ludzkie kurwy dla eksperymentow krzyzowali rózne rasy i im wcyhodzily nowe rasy które teraz są albo małe, albo sie duszą itd i są takie pocieszne jak tak oddychają a w rzeczywistosci pies cierpi jakby zdychał ale taki pocieszny tak śmiesznie sie dusi xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów