Są nowe fakty dotyczące czeczeńskich terrorystów z Bostonu. Możliwe, że w organizację zamachów zaangażowana była także żona Tamerlana Carnajewa. Kobieta kontaktowała się z mężem chwilę po zamachu, jednak nie zgłosiła tego policji. Informacje na ten temat zebrał w Nowym Jorku Mariusz Max Kolonko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Są nowe fakty dotyczące czeczeńskich terrorystów z Bostonu. Możliwe, że w organizację zamachów zaangażowana była także żona Tamerlana Carnajewa. Kobieta kontaktowała się z mężem chwilę po zamachu, jednak nie zgłosiła tego policji. Informacje na ten temat zebrał w Nowym Jorku Mariusz Max Kolonko.
przestancie wstawiac tego buraka, zmanipulował waszymi pustymi saganami
Dlaczego najpierw zadzwoniła do męża, a nie do FBI panie Kolonko? Bo może go kocha? Niekoniecznie musi być terrorystką. BTW. jestem niemal pewien, że w połowie domów mąż byłby w stanie wyprodukować z kilkadziesiąt kilo ładunków wybuchowych(a może i kilkaset) zbywając żonę jakimiś bzdurnymi wyjaśnieniami o kolegach, wspólnym wypadzie itp.
ja tam bym chciał żeby za te 2 miechy zaatakowano amerykańców kto wie może wtedy amerykańce w odwecie zniszczyli by całkowicie islam ?
maXikinght napisał/a:
ja tam bym chciał żeby za te 2 miechy zaatakowano amerykańców kto wie może wtedy amerykańce w odwecie zniszczyli by całkowicie islam ?
Na prawdę myślisz, że w Afganistanie oraz Iraku chodzi o "walkę z terroryzmem"?
znowu boston ? rzygam już tym bostonem i boston i boston.. ileż kurwa można ?! jeszcze rozumiem jakieś przełomowe fakty, ale jakieś dociekania spekulacje, że może była może kurwa nie była, dzwoniła, nie dzwoniła.. po chuj ?
Nic tylko przytoczyć znane powiedzenie..
Jebło to jebło.. na chuj drążyć temat
Nic tylko przytoczyć znane powiedzenie..
Jebło to jebło.. na chuj drążyć temat
Zaszczuli ich Żydostwo amerykańskie chcę pokazać wszystkich wyznawców islamu jako terrorystów,student medycyny nie uwierze w to nigdy ! taki koleś ma wyższe priorytety w życiu.
Dlaczego najpierw zadzwoniła do męża, a nie do FBI panie Kolonko? Bo może go kocha?
Ja też myślę, że to norma. Jak bym zobaczył żonę w gazecie na zdjęciu (czy w tv) to też zadzwoniłbym do niej, a nie na psiarnię. Ameryka! Kurwa jego mać.
Czy tylko mi się tak wydaje, czy ten reportaż jakoś różni się od reszty?
Tia. Zamach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów