Są nowe fakty dotyczące czeczeńskich terrorystów z Bostonu. Możliwe, że w organizację zamachów zaangażowana była także żona Tamerlana Carnajewa. Kobieta kontaktowała się z mężem chwilę po zamachu, jednak nie zgłosiła tego policji. Informacje na ten temat zebrał w Nowym Jorku Mariusz Max Kolonko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Są nowe fakty dotyczące czeczeńskich terrorystów z Bostonu. Możliwe, że w organizację zamachów zaangażowana była także żona Tamerlana Carnajewa. Kobieta kontaktowała się z mężem chwilę po zamachu, jednak nie zgłosiła tego policji. Informacje na ten temat zebrał w Nowym Jorku Mariusz Max Kolonko.
Kurwa widze, ze identycznie jak ze smolenskiem, kazdy juz ma tak wyprana glowe i ma tak dosc tematu, ze nazywa to 'KATASTROFA". Tak samo tutaj "ZAMACH" kurwa czlowieku, ZAMACHU tam nie bylo, byla tam ustawiona akcja, nie bylo zadnych TERRORYSTOW, nie bylo ALKAIDY, nie bylo ZAMACHOWCOW !! to byl typowy FALSE FLAG ATTACK <--- polecam zapoznac sie z tym haslem w miejsce powielanego debilnie ZAMACHU. Materialy potwierdzajace to sa juz od dawna w internecie, wystarczy poszukac, pozdrawiam.
Tutaj druga część:
jeblo to jeblo po huj drazyc temat?
czy to zrobil jeden czy drugi to huj. malpa ani pies tego nie zrobili tylko czlowiek.
czy to zrobil jeden czy drugi to huj. malpa ani pies tego nie zrobili tylko czlowiek.
On jest tylko polskim dziennikarzyną w USA żadne amerykańskie poważne media się z nim nie liczą, nie wiedzą że istnieje taki golonko. Nadupcył sobie MAX miedzy imieniem i nazwiskiem zeby było bardziej trendy w Hameryce a nadrabia tym że ma gadane i może pierdolić o byle czym w nieskończoność.
nie dosyć że obraz ch*jowy to jeszcze dźwięk tylko w lewej słuchawce, tak ciężko wrzucić jakiś konkretny filmik?
Kolonko na prezydenta!!!
Max pisze artykuły dla poważnych gazet jak np huffington post więc zamknąć ryje. PS: Na yt nawet mi się jeszcze ten filmik nie pojawił.
O jejciu teraz oberwie się gazecie za to iż stwierdziła oczywistości. Średnio rozgarnięta małpa znajdzie dziś w sieci poradniki jak zrobić ładunek wybuchowy w domowych warunkach. Nie będzie to może miało siły przemysłowego środka ale i tak wywoła duże zniszczenia i ogromną panikę. A tu taki Kolanko ma problem z publikacją w konkurencyjnej gazecie... Śmieszny człowieczek.
@Un_Nem
No w sumie tak- jebło to jebło. Zaraz cię zgwałcę rozgrzanym prętem i rozerwę duży palec twojej prawej stopy. Tylko pamiętaj, skrzywdziłem to skrzywdziłem, nie ma po co drążyć tematu i kij z tym ;***
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Un_Nem napisał/a:
jeblo to jeblo po h*j drazyc temat?
No w sumie tak- jebło to jebło. Zaraz cię zgwałcę rozgrzanym prętem i rozerwę duży palec twojej prawej stopy. Tylko pamiętaj, skrzywdziłem to skrzywdziłem, nie ma po co drążyć tematu i kij z tym ;***
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Ja wiem jak się nazywa taki terrorysta... Niejaki Osama... znaczy się Obama
Kolonko, to jedyny absolutnie obiektywny polski dziennikarz. Po machlojkach w TVP podziękował telewizji państwowej i co? I ma mózg. Internet jest teraz głównym medium, dlatego założył kanał ze swoją "własną telewizją" i zaczął sprzedawać ją w "normalnej" TV pod szyldem Superstacji, która nie ma się prawa wpierdolić w ani jedno zdanie jego felietonów, co zaznaczone było w kontrakcie.
Sorry, hejterzy, pierdolcie się w ryje.
Sorry, hejterzy, pierdolcie się w ryje.
Z jakiej czeczenii oni są? Przecież wszyscy wiedzą, że oni pochodzą z Czechosłowacji, która należy do ruskich...
Co to za gość jakaś ikona polskiego internetu ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów