📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do ślązaków ogólnie nic nie mam, ale wkurwia mnie to gadanie co to by bez nich w Polsce było.
Jakby nie było węgla to by zbudowali elektrownie atomowe i teraz rząd nie musiałby robić laski UE płacąc kary za CO2
Że produkowanie ich kosztuje w chuj pieniędzy? No i co? Pieniądze by się znalazły, a szary obywatel i tak nie będzie odczuwał różnicy pomiędzy budową 'drogich' atomówek, a 'tanim' polskim węgielkiem.
Jakby nie było węgla to by zbudowali elektrownie atomowe i teraz rząd nie musiałby robić laski UE płacąc kary za CO2
Że produkowanie ich kosztuje w chuj pieniędzy? No i co? Pieniądze by się znalazły, a szary obywatel i tak nie będzie odczuwał różnicy pomiędzy budową 'drogich' atomówek, a 'tanim' polskim węgielkiem.
606 napisał/a:
Taki mądry, a pod ziemią za niecałe 2000 zapierdala.
Tak dużo wiesza, a nie wiesz, że średnio górnik zarabia 3000zł + roczny zapas węgla + barbórka (żależy,średnio 7/8 tysięcy) i inne
DEADmanPL napisał/a:
Jestem agresywnym gejem.
Pozdrawiam.
Oj jak boli oj jak boli oj jak boli...
kamcios1 napisał/a:
Tak dużo wiesza, a nie wiesz, że średnio górnik zarabia 3000zł + roczny zapas węgla + barbórka (żależy,średnio 7/8 tysięcy) i inne
To ON napisał, że zarabia niecałe 2 tysie pod ziemią, a nie ja, więc po co się przypierdalasz?
Nie wiem ile zarabia na brudnym ślunsku, i czy dostajesz roczny przydział tuszonki w puszce, ale na Dolnym wychodzi około 2700 na łapę (mniej więcej, nie wiem dokładnie) + barbórka + 13stka i parę stów w bonach do hipermarketów. Wszystko zależy od spółki, w KGHMie najwięcej, nie wiem jak PeBeKa, kiedyś mieli zajebiste premie. O prywaciarzach jak pugib nie mam pojęcia. Do tego można sobie dorzucić jeszcze soboty i kurwa premie za granie w orkiestrze zakładowej, krótko mówiąc bonusów jest od chuja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów