Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbym miał tyle hajsu co on to nie jeździłbym Lamborghini tylko Bugatti Veyronem.

Jakbym miał tyle hajsu co on to bym robił zrzuty pustych butelek po wodzie do Afryki. Ale byłoby zajebiscie!

Jakbyście mieli tyle hajsu co on to byście nie wiedzieli co z nimi robić
@BongMan ty byś kupił jedno i drugie bo bys nie wiedzial to lepsze
@BongMan ty byś kupił jedno i drugie bo bys nie wiedzial to lepsze
jakbym mial tyle hajsu co on to bym wam kupil dmuchane laleczki cobyscie se por🤬ali
@Earth
Od 5 minut przygladam sie temu co napisałeś i stwierdzam, ze jesteś mistrzem w precyzowaniu. Za c🤬j nie wiem do kogo napisałeś to zdanie. Polityka czeka.
Od 5 minut przygladam sie temu co napisałeś i stwierdzam, ze jesteś mistrzem w precyzowaniu. Za c🤬j nie wiem do kogo napisałeś to zdanie. Polityka czeka.

@pakicito - dzięki stary ... a dmuchana laleczka w kształcie niemowlaka ?

@Tomsson
Zapewniam Cię, nie trzeba aż 5 minut żeby zrozumieć do kogo pisałem. Nawet podpowiem Ci, abyś przeczytał post nad moim.
Zapewniam Cię, nie trzeba aż 5 minut żeby zrozumieć do kogo pisałem. Nawet podpowiem Ci, abyś przeczytał post nad moim.

Jakbym miał tyle hajsu co on to bym was kupił i kazał pisać te głupie komentarze
no i bym wszystkich gimbusów wyj🤬 jak kiedyś cygan straż miejską !

@tomsson, @mildyner, jakbyście nie byli gimbusami to wiedzielibyście o tym, że jak się nie pisze "@/up" to odnosi się do piszącego wcześniejszy post, mistrzowie precyzji k🤬a mać

widzialem to z losowego zdjęcia z galerii.
Czy jeżeli wrzuce jakieś i nie bedzie o tym tematu to dostane w c🤬j piwek?
Czy jeżeli wrzuce jakieś i nie bedzie o tym tematu to dostane w c🤬j piwek?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie