Wartka akcja od 1:02, wcześniej Pakistańczyk opowiada historię jak nauczył się angielskiego oglądając hinduskie filmy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up. tu nawet nie ma żarówek kretynie.
to na pewno nie będzie rozpraszać kierowców..
mogli tym ekranem pokryć cały samochód
@kuropatwa121 - Kurwa czy Ty nie czujesz ironii? Nie nauczyli Cie w gimnazjum co to jest ironia czy przenośnia? Chłopowi akurat udało sie zażartować a Ty juz musisz swoje ekspertyzy jebnąc i czekać na piwa. ehhhhhhh
A co do filmiku to chuuuuuuujowe to jest jak z dupy, juz lepsze były by lampki na choinke zamiast tych "płomieni"
A co do filmiku to chuuuuuuujowe to jest jak z dupy, juz lepsze były by lampki na choinke zamiast tych "płomieni"
Teraz wyobraźmy sobie, że ktoś przedobrzy z parkowaniem na wstecznym i ów lampa ulegnie zniszczeniu
Jaka to musi być chujnia jak np: pada deszcz...Myślę jednak, że żarówki i diody oraz ogólnie punktowe światło to najlepsze rozwiązanie i długo nic go nie zastąpi.
kuropatwa121 napisał/a:
@up. tu nawet nie ma żarówek kretynie.
Droga kurwopatwo przepraszam że nie użyłem nazwy własnej tej technologi czyli The Swarm tylko miałem czelność nazwać ją "żarówką". Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć że zrobiłem tak aby taka osoba jak Ty z upośledzeniem umysłowym wiedziała o co chodzi.
Ale po co to?
Wkurwiają mnie te nowe "trendy motoryzacyjne".
Jeśli tak dalej pójdzie, to samochód będzie tylko nazwą, bo do wzornictwa będzie daleko.
Jebana przyszłość skurwiałych ekscentryków, którzy będą mi wmawiać, że coś takiego jest "cool".
W ogóle mi się nie podoba mi się ten to projekt nazwany "The Swarm" wykorzystujący technologię diod elektroluminescencyjnych.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Jeśli tak dalej pójdzie, to samochód będzie tylko nazwą, bo do wzornictwa będzie daleko.
Jebana przyszłość skurwiałych ekscentryków, którzy będą mi wmawiać, że coś takiego jest "cool".
W ogóle mi się nie podoba mi się ten to projekt nazwany "The Swarm" wykorzystujący technologię diod elektroluminescencyjnych.
Żeby przedstawiciele naszego rządu potrafili tak mówić po angielsku jak On, było by miło..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów