📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że jedyne kontrargumenty w twoim wykonaniu to próba ośmieszenia mnie i zrobienia ze mnie idioty, no cóż obraziłem pana Donalda Wspaniałego Króla Polski, więc, niczym wierny piesek musisz jakoś odbić piłeczkę.
Ale...
Argumenty w stylu "Tusk prowadzi Polskę do ruiny [i tutaj powinna być lista przekrętów itd... ale nie chce mi się jej już wklejać]" jest troszkę bardziej na poziomie niż "jestheś PISIOREMM"
a linki koduj, bo ten przedostatni, który niewątpliwie mówi o twoich problemach natury umysłowej nie chce się włączyć.
możesz też sprawdzić kim jesteś wstukując w google hasło "LEMING".
Ciekawe czy odpiszesz mi "spierdalaj pisiorze" bo braknie ci argumentów, lemingu
BTW
autorem wypowiedzi
Ale...
Argumenty w stylu "Tusk prowadzi Polskę do ruiny [i tutaj powinna być lista przekrętów itd... ale nie chce mi się jej już wklejać]" jest troszkę bardziej na poziomie niż "jestheś PISIOREMM"
a linki koduj, bo ten przedostatni, który niewątpliwie mówi o twoich problemach natury umysłowej nie chce się włączyć.
możesz też sprawdzić kim jesteś wstukując w google hasło "LEMING".
Ciekawe czy odpiszesz mi "spierdalaj pisiorze" bo braknie ci argumentów, lemingu
BTW
autorem wypowiedzi
Cytat:
jest meszamorum, takie info dla zainteresowanychOt i Polactwo się znalazło. Ośmiel się tępy chuju skrytykować Jego Ekscelencję Donalda I Tuska, a od razu ci nawrzucają od pisowców
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów