📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Rowerem po dworcu PKP
- teraz popularne
🔥
Koty są różne
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co było inspiracją, flaga LGBTA?
Unia Europejska stoi na przepaści. Dzięki prezydencji Polski uczyni stanowczy krok naprzód.
wy chuje nie wiecie że tusk podpisał dekret o rozbiorze
m8, chyba LGBTQ? Les, gay, bi, trans, queer.
rados90 napisał/a:
muehehe ;d słodki pisior;wy chuje nie wiecie że tusk podpisał dekret o rozbiorze
powiedz jeszcze coś smiesznego, prooooszę! :p
hypek napisał/a:
muehehe ;d słodki pisior;
ależ panie premierze, nie wolno się wyśmiewać z upośledzonych psychicznie;D
Ja płakać po UE nie będę!
Przypomniały mi się czyjeś słowa.
Polska stała nad przepaścią. Właśnie zrobiliśmy duży krok w przód.
Polska stała nad przepaścią. Właśnie zrobiliśmy duży krok w przód.
@ skurwiel Tusk
hypek napisał/a:
muehehe ;d słodki pisior;
odpowiem cytatem
Cytat:
Ot i Polactwo się znalazło. Ośmiel się tępy chuju skrytykować Jego Ekscelencję Donalda I Tuska, a od razu ci nawrzucają od pisowców
cały TFU kurwa rząd to same kurwy i złodzieje szaraki są kopani po dupie a szlachta się bawi. Ciekaw jestem kiedy na nowo dziesięcinę wprowadzą i inne kuafoństwa tak jak to było kiedyś
pitko napisał/a:
odpowiem cytatem
odpowiem linkami:
sjp.pwn.pl/haslo.php?id=27180
pl.wikipedia.org/wiki/Teoria_spiskowa tudzież pl.wikipedia.org/wiki/Niepełnosprawność_intelektualna bądź pl.wikipedia.org/wiki/Urojenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów