Social button - ja pierdolę. Nie wiem jak w innych krajach ale w Polszcze jakbym choć raz użył tego przycisku i podzielił się ze znajomymi swoim wynikiem z jakiejś gry oznaczyliby mnie jako spamera a w końcu wyjebali ze znajomych (sam bym tak zrobił). Kogo to kurwa obchodzi, że zbudowałeś 5 karmników dla ptaków w jakiejś grze? Mam taką tezę, że aplikacje społecznościowe są tworzone przez ludzi, którzy nie mają znajomych.
Kurwaaaaaaa! Żeby te PS4 miało coś rewolucyjnego a tu tylko (może dla nich aż) lepsze bebechy. Do tego Blizzard wypuszcza swoje adopcyjne dziecko Diablo3 na konsolę
Zamiast skupić się na ludziach, których już mają (wiernych fanach), dając im tego czego chcą, słuchając feedback'u i reagując na niego to oni wojują nowy rynek z drewnianym mieczem w dłoni. BlizzardNorth się w grobie przewraca.
PS. Słuszna przeróbka całego tego konwentu. Zawsze patrzę z podziwem na reakcje widowni, która dostaje wręcz orgazmu przy takich prezentacjach myśląc tylko o tym, że "nowe" jest zajebiste, bo jest "nowe".