📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
lysy_83 napisał/a:
Wszyscy co uważają, że to reklama na motorshow czy inne gówno są tępi.
Na filmiku samochody podjeżdzają pod komisariat, koło Auchan Komorniki, mieszkam obok.
Samochody są na blachach PO bo jeszcze nie są przerejstrowane na policje, tylko testowane, tak samo miały na początku Alfy kupowane w ACM-MariCar.
Nie no kurwa, wziął bym za łeb i normalnie zajebał takim tępakom jak ty. Rodzice na próbę cię zrobili i zapomnieli dobić???
Prezentujesz IQ ciut wyższe od mojej mikrofalówki...
Pomyśl trochę i kurwa sprawdź fakty, bo info na co kasa wydawana jest z publicznych pieniędzy jest informacją publiczną (czyt. jawną) i znajdziesz ją nawet kurwa przez wujka Gogla...
Te autka jak już udowodnili moi szanowni poprzednicy są na targi. Co nie zmienia faktu, że drogówka zwłaszcza autostradowa (niedawno otworzyli komisariat policji autostradowej) powinna mieć superszybkie wozy żeby byle leszczyk im nie odjechał. Ścigają nie tylko tych co przekraczają prędkość ale kradzione samochody i innych debili również. Do prewencji na pewno takie nie trafią.
Prezentujesz IQ ciut wyższe od mojej mikrofalówki...
Pomyśl trochę i kurwa sprawdź fakty, bo info na co kasa wydawana jest z publicznych pieniędzy jest informacją publiczną (czyt. jawną) i znajdziesz ją nawet kurwa przez wujka Gogla...
No i kto wyszedł na tępaka? poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,13661186,Porsche_dla_drogowki__Zart__P...
IQ niskie to Twój stary prezentował, bo zapomniał gumeczki założyć, teraz by może było mniej takich niedrorobionych idiotów jak Ty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów