📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
to na serio czy ktoś sobie w fotoszopie jaja takie robi?
i tak rozpierdolą się przy pierwszym pościgu, toć to ciamajdy są jeżeli chodzi o prowadzenie samochodu. U mnie w mieście kupili kiedyś Meganki a po dwóch dniach w gazecie zdjęcia jak się rozjebali. Tak żeby sobie stały pod komendą to spoko ale wyjeżdżać nimi na ulicę nie polecam.
Pewnie Kulczyk coś przeskrobał i chciał wkupić się w łaskę...
Gdyby nie napis po polsku "POLICJA", gdyby nie ta chujowa pogoda, gdyby nie te rozjebane ulice i gdybym na blachach nie dostrzegał PO... To bym pomyślał, że to nie POLSKA. A tu tak sie teraz Ku.wy worzą
podobno są cztery sztuki
Kurwa burżuazja się szerzy.
na pomożu mają dwie 911 a w wawie mają kilka nieoznakowanych m3 i chyba dwie m5 te najnowsiejsze teraz. W zasadzie tylko ciekawe po co?
jesteście strasznymi tępakami...
płacę podatki i chcę by policja miała choć kilka takich pocisków na takich jebanych przygłupów co zapierdalają 250 po drodze wojewódzkiej, a są tacy...
płacę podatki i chcę by policja miała choć kilka takich pocisków na takich jebanych przygłupów co zapierdalają 250 po drodze wojewódzkiej, a są tacy...
Kurwa jak policyjny oznakowany radiowóz może mieć rejki PO? One mają HPS czy HPG a nie cywilne.
.. Polski.
Brak bomb na dachu, POznańskie blachy. Na pewno oznakowany radiowóz...
masabitumiczna napisał/a:
podobno są cztery sztuki
widziałem 4 szt na lawecie, z czego 2 to te ze zdjęć...
Dobrze że je kupili, teraz będą reprezentacyjnie stały bo będzie im szkoda tego ruszać. Brawo!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów