📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
powodzi się, kurwa
epoznan.pl/news-news-39493-Motor_Show_za_tydzien_Ferrari,_Jaguar_i_zab...
Masuka napisał/a:
POlicja, rejestracja zaczyna sie na PO, mamy chu*ową POgodę...przypadek? Nie sądzę...
To wina Tuska, trotylu i pancernej brzozy
pierwsza lepsza dziura i do widzenia, auta razem z pieniedzmi na nie wyladowanymi pojda w cholere
up@No i za pis-u same takie fury jeździły
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Się wzięli chłopaki za "P R"
Efektowna reklama ale na polskich drogach daleko nie zajadą.
Efektowna reklama ale na polskich drogach daleko nie zajadą.
Widziałem osobiście jak gonili motocykliste jedny z ych cacek. Dogonili
juniorohw napisał/a:
Gdyby nie napis po polsku "POLICJA", gdyby nie ta chujowa pogoda, gdyby nie te rozjebane ulice i gdybym na blachach nie dostrzegał PO... To bym pomyślał, że to nie POLSKA. A tu tak sie teraz Ku.wy worzą
A od kiedy to kurwa policja polska ma blachy zaczynające się od "PO"???
1. Nie wiem może w innym kraju żyję ale suki mają blachy najczęściej zaczynające się od "HP".
2. Łatwo sprawdzić w jebanym necie czy nie fejk i jakie dyliżansy posiada polska policja.
Masz kurwa leniu:
info.policja.pl/portal/inf/861/48644/Policyjne_radiowozy_i_inne_pojazdy.html
Aha, i żeby jakiś kurwa oświecony mi nie wyskakiwał z nierejestrowanymi pojazdami policji, ponieważ nie posiadają oznakowań policyjnych i generalnie mają wszystko co chcą np: takie CBŚ...
Kurwa czego teraz w tej gimbazie uczą??? Pewnie Cię nigdy kurwa nawet nie spisali...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów