18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Nowe tablety dla "p"osłów
Treszcz • 2013-10-07, 12:31
Posłowie otrzymali tablety zakupione przez Kancelarię Sejmu. Kosztowały one podatnika 1,5 mln zł. Jak dowiedział się „Fakt” posłowie dostaną jeszcze po drugim, gdyby się okazało, że jednego zapomnieli i został w domu.

Kupno tabletów miało zmniejszyć ilość papieru zużywanego w pracach sejmowych. Posłom zaproponowano nawet szkolenia z obsługi urządzeń. Posłowie mają też możliwość głosowania właśnie za pomocą urządzeń mobilnych. Marszałek Sejmu zapewniała, że takie rozwiązanie ma być tańsze od zakupu nowych urządzeń do głosowania, z których jedno kosztuje ok 10 tys. zł.

Dodatkowe tablety mają być udogodnieniem dla posłów, ale też generują kolejne koszty. Łącznie tablety wraz z systemem za pomocą którego połowie mogą oddawać głosy wynosić będzie prawie 2 mln zł.

Jak ustalił fakt, tablety niektórym posłom służą nie tylko do pracy. W trakcie głosowania posłowie oglądają: „nagie torsy, zabawne filmiki, śmieszne zdjęcia, gry i rozrywkowe strony internetowe” – podaje „Fakt”.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tonieja 2013-10-07, 12:38
dla "elity" tablety rozweselające, a dla nas podwyżki podatków. Spoko.
Zgłoś
nowynick 2013-10-07, 12:53
wychodzi 5,5 koła za tablet...

nie ma jak zamydlać oczy jakimiś 2 milionami złotych gdzie w czarnej dziurze ZUSu giną miliardy i nikt nie wie co się z nimi stało. W Chinach na politykach za takie przekręty wyroki śmierci by powydawali.
Zgłoś
Browaryt 2013-10-07, 13:02 4
urządzenie do głosowania za 10 kółek... na jakim kurwa świecie 2 przyciski prosty obwód bramka AND i mamy ale lepiej kurwa lepiej podpierdolić 9,900 do kieszeni razy 560
Zgłoś
Treszcz 2013-10-07, 13:32 2
Browaryt napisał/a:

urządzenie do głosowania za 10 kółek... na jakim kurwa świecie 2 przyciski prosty obwód bramka AND i mamy ale lepiej kurwa lepiej podpierdolić 9,900 do kieszeni razy 560

460
Zgłoś
wojniz2 2013-10-07, 13:54
@up, senatorzy też głosują.
Zgłoś
The.prophecy 2013-10-07, 21:13
Nie rozumiem tylko tego "p" Czyżby w temacie nie można było używać nawiasów - (p)osłów.

Jestem wyśłem, znaczy jestem przyśłem, jestem pośłem
Zgłoś
BrunerOvned 2013-10-07, 21:22 1
Zacznijmy od faktów.
"Dawcą" tej informacji jest "Fakt". Wiarygodny, jak moja była żona.
Zgłoś
Omnadren_250 2013-10-07, 23:55
Jak zwykle kradną i oszukują podatników. Urządzenie do głosowania za 10 tys zł ?
Wystarczy pierwszy lepszy panel za góra 25zł z 3 przyciskami:
-Za
-Przeciw
-Jestem debilem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem