Niby nie głupie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Piwo dla Grabowskiego, ale za role w Kiepskich postawiłbym i z przyjemnością sfilmował wypicie pół litra szczyn!
Sztuką nie jest być głupim-sztuką jest udawać głupiego
piwo Panie Andrzeju za całokształt
Sztuką nie jest być głupim-sztuką jest udawać głupiego
piwo Panie Andrzeju za całokształt
ej czemu uciete
up ja cie chuj wkurwia se obetnij z pipa ponoc lepiej przez zycie prodzic
Co do Grabowskiego to taka anegdota.
Kupel kiedys na rynku zobaczyl Grabowskiego zawołał do niego ferdek widocznie "ferdek" nie byl w najlepszym nastroju bo sie cofnął do niego i dostał tkz liścia.
Kupel kiedys na rynku zobaczyl Grabowskiego zawołał do niego ferdek widocznie "ferdek" nie byl w najlepszym nastroju bo sie cofnął do niego i dostał tkz liścia.
kuba9458 napisał/a:
Urzekla mnie twoja historia, gdyby to byl pudzian to twoj Kupel juz by nie żyłCo do Grabowskiego to taka anegdota.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów