📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co to za nutka?
to raczej nie koka bo dawka smiertelna przekroczona z 3 razy, speed zapewne no chyba ze to "paco" czyli bedzie paco-dance pozniej jak mu mózg tozłączy
Dla pedałów
Chłop wciąga dłóższą kreskę od swojego życia a ty jakimś czymś się jarasz, no ale, tak też można, kto co lubi
sars_80 napisał/a:
Dla pedałów
Chłop wciąga dłóższą kreskę od swojego życia a ty jakimś czymś się jarasz, no ale, tak też można, kto co lubi
a co ma jedno do drugiego jełopie, się przypierdalasz do kolegi bez powodu
Było tu takie, jak zmusili babkę i faceta do wciągania ile wlezie towaru, aż ich skręcało, jak tą babkę oglądałem jak się wije to omal mi dziury w spodniach nie zrobiło. Jak znajdziesz wideo to będęm wdzięcznym.
Pankracy napisał/a:
chciałbym zobaczyć wideo "po".
Było tu takie, jak zmusili babkę i faceta do wciągania ile wlezie towaru, aż ich skręcało, jak tą babkę oglądałem jak się wije to omal mi dziury w spodniach nie zrobiło. Jak znajdziesz wideo to będęm wdzięcznym.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów