W gównianym Pakistanie otwarto najlepszy w kraju supermarket który został rozjebany już pierwszego dnia przez przyszłych mieszkańców europy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do tego i podobnego gowna powinno sie strzelac. nawet bez powodu...
Teraz z innej perspektywy patrzę na incydent pod Żabką w Gdańsku.
Allach zabrania kraść ale pod dachem nie widzi
Widzieli w tv i usłyszeli od rodzin z USA, co się dzieję w Black Friday. Chcieli być postępowi i prozachodni. Może w telewizorach wystawowych Campus Polska Przyszłości leciał to tak zareagowali.
warszawiak123 napisał/a:
Allach zabrania kraść ale pod dachem nie widzi
Ja pierodle niby jest wszechmocny ale pod dach nie widzi .... W nocy też .... To trzeba mieć kurwa umysł 3 latka by to kupić
Na miejscu okazało się, że to nie jest market z gównem jak zakładano.
silwerbalk napisał/a:
Ja pierodle niby jest wszechmocny ale pod dach nie widzi .... W nocy też .... To trzeba mieć kurwa umysł 3 latka by to kupić
Spokojnie, są też tacy co wierzą w życie po śmierci i że trafią po niej w specjalne miejsce jak będą robili dobre uczynki za życia.
I jeszcze dużo innych, jeszcze bardziej naiwnych
Bydło .W Polsce tez takjest ale przynajmniej placa😂
tu_przemek napisał/a:
Spokojnie, są też tacy co wierzą w życie po śmierci i że trafią po niej w specjalne miejsce jak będą robili dobre uczynki za życia.
I jeszcze dużo innych, jeszcze bardziej naiwnych
Mi tego nie trzeba tłumaczyć miałem jedną spine z babką ....że skoro ubustwo uszlachetnia to czemu biskupi nie chodzą w workach i nie jedzą max chleba i piją wodę ..... Uwaga miała spięcie w rdzeniu
Te zwierzęta nie bez powodu żyją tak jak żyją..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów