18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ciekawe ile % odpala im "dyrektor" tej "szkoły" Ech, Indie i ich turystyczna codzienność...

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Hereticus 2015-06-04, 18:27 39
Ale to jest kurwa przykre.
Zgłoś
o................n 2015-06-04, 18:30 1
Czy to ta słynna indoktrynacja od małego?
Zgłoś
C................a 2015-06-04, 18:49 21
Obstawiam że to jakaś kampania viralowa. Zwrócenie uwagi na problem prostytucji wśród nieletnich z biednych krajów, czy coś w tym stylu. Albo w Indiach mają dystans do problemu i sobie jaja robią.
Zgłoś
NieLubjeLudzji 2015-06-04, 19:16 24
Jedyny problem z prostytucja wrod nieletnich to drogie bilety lotnicze.
Zgłoś
Mercury001 2015-06-06, 10:30 1
Cały_Internet napisał/a:

Obstawiam że to jakaś kampania viralowa. Zwrócenie uwagi na problem prostytucji wśród nieletnich z biednych krajów, czy coś w tym stylu. Albo w Indiach mają dystans do problemu i sobie jaja robią.

Myślę, że bardziej pierwsza opcja. Niestety, problem jest bardzo widoczny i to nie tylko w prostytucji nieletnich, ale również w życiu codziennym kobiet i ich córek. Może kiedyś to się zmieni... (Oczywiście tytułu tematu nie należy traktować dosłownie)

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
eXtrematrix 2015-06-06, 12:30 6

serwy zapierdalają pełną parą...
Zgłoś
Loaloa 2015-06-06, 14:57 2
Ach ta cholerna inflacja. Sześć lat temu byłem z partnerem w Indiach i za "full service" brali dychę.
Zgłoś
morderuk 2015-06-06, 15:06
Nie wiem, ale 2 dni temu widzialem filmik z tymi samymi dziecmi z tym ze na tablicy bylo napisane "OP is a faggot" i to powtarzali. Jesli ktos bywa na 4chanie to wie o co chodzi. Takze nie wiem czy to nie jakas zautomatyzowana stronka na ktorej kazdy moze sobie wpisac co chce zeby bylo na tej tablicy a dzieci mowia, ale musialoby to byc dobrze ogarniete.
Zgłoś
Arinori 2015-06-06, 15:30
Dobre
Zgłoś
opo5 2015-06-06, 17:38 1
to jest po prostu usługa jak np. na stronie fivesquid.com albo fiverr.com
Płacisz przelewem typowi pięć baksów i ci napiszą na tej tablicy co chcesz ,potem dostajesz filmik albo link.
Można sobie też zamówić ujaranego rastamana który pisze patykiem na plaży to co mu wyślesz.
Zgłoś
JohnnyAnthony 2015-06-06, 21:08
Hereticus napisał/a:

Ale to jest kurwa przykre.

A co ciebie uczyli, że 10$?
Zgłoś
opo5 2015-06-07, 11:31
znalazłem link do tej lekcji

fiverr.com/latika426/give-a-video-of-students-studying-your-message-in...
Zgłoś
Bedzial 2015-06-07, 12:04 3

4chan pozdrawia
Zgłoś
goniec94 2015-06-07, 16:53
@up ale tylko /b/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów