Śmieję się z wielu rzeczy, które innych by przerażały. obrzydzały itp. ale dla mnie TO jest przegięcie.
Autora tej "sztuki" wrzuciłbym do klatki wygłodniałych czarnuchów z jednym zębem (żeby dłużej trwało).
czyżby choć jedna osoba na tym forum, która jak ja, woli psy od sierściuchów?
Koty też lubią psy ... ale tylko dobrze wypieczone
no i sa zdecydowanie mądrzejsze
co do tematu to jak słyszę słowo artysta to większość to pedały bądź jakieś typy, którym brakuje kilku klepek
też tak czasem myśle i dodałbym że większość to lenie i nieroby
co do tematu to jak słyszę słowo artysta to większość to pedały bądź jakieś typy, którym brakuje kilku klepek
Tego "artyste" powinni zagłodzić i przywiązać zamiast tego psa.
Zaraz pewnie po mnie pojedziecie, ale wg mnie nie można porównywać zwierzęcia do człowieka. Pomimo, iż uważam, ze takie traktowanie jakichkolwiek zwierząt jest karygodne i nie powinno mieć w ogóle miejsca no i oczywiście sprawca powinien zostać surowo ukarany, TO człowiek jest jednak wyżej w hierarchii. Do czego zmierzam - piszecie, że np. zrobić chujowi to samo, albo że nie ruszają was hardy ale to tak. A mnie dużo bardziej rusza np cierpiący człowiek niż zwierzę ( co nie znaczy, że nie potrafię się popłakać w obu przypadkach). Zwierzę zostanie zawsze tylko zwierzęciem ( kocham je i myślę, ze moje zwierzaki mają aż za dobrze) i dlatego człowiek powinien być przez człowieka traktowany priorytetowo. Ogarnijmy nasze zachowanie wobec ludzi a potem zajmijmy się zwierzętami.
Ten człowiek powinien być ukarany a co ważniejsze - zbadany i leczony, ponieważ robiąc coś takiego jest zagrożeniem dla ludzi.
Zaraz pewnie po mnie pojedziecie, ale wg mnie nie można porównywać zwierzęcia do człowieka. Pomimo, iż uważam, ze takie traktowanie jakichkolwiek zwierząt jest karygodne i nie powinno mieć w ogóle miejsca no i oczywiście sprawca powinien zostać surowo ukarany, TO człowiek jest jednak wyżej w hierarchii. Do czego zmierzam - piszecie, że np. zrobić chujowi to samo, albo że nie ruszają was hardy ale to tak. A mnie dużo bardziej rusza np cierpiący człowiek niż zwierzę ( co nie znaczy, że nie potrafię się popłakać w obu przypadkach). Zwierzę zostanie zawsze tylko zwierzęciem ( kocham je i myślę, ze moje zwierzaki mają aż za dobrze) i dlatego człowiek powinien być przez człowieka traktowany priorytetowo. Ogarnijmy nasze zachowanie wobec ludzi a potem zajmijmy się zwierzętami.
Ten człowiek powinien być ukarany a co ważniejsze - zbadany i leczony, ponieważ robiąc coś takiego jest zagrożeniem dla ludzi.
mi jest bardziej szkoda zwierząt niż ludzi. to że człowiek stoi wyżej w hierarchii nie zmienia wszystkiego. zwierze nie bywa dwulicowym skurwysynem nie zabija dla przyjemności ani tez sie nie znęca dla własnej chorej satysfakcji.
...zwierze nie bywa dwulicowym skurwysynem nie zabija dla przyjemności...
Poczytaj zachowania gołębi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów