Drodzy sadole co powiecie na takie nowoczesne technologie ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Chyba te tablety to jakies jednorazowki bo watpie by je zobaczyli po akcji.
fajna sprawa
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Dobra powiedzmy ze hipotetycznie pracowałem na 112 (ale nie pracowalem nigdy przenigdy oczywiscie ze nie)
Generalnie film nie ma nic wspólnego z żeczywistosią
Oto jak wyglada CPR Dzwonisz na 112--->odbiera Operator zbiera od ciebie informacje i decyduje komu o tym powiedziec------> Operator komunikuje sie ze słuzbami--->Słuzby stwierdzaja na podstawie rozmowy z operatorem czy to przyjma czy nie---> Jeżeli słuzby uznają że przyjmą---> nastepuje pzrełaczenie zglaszajacego /poszkodowanego do policji pogotowia lub strazy---->Poszkodowany jeszcze raz od nowa mowi co i gdzie sie stalo i czego potrzebuje.
Oczywiscie powyzszy schemat jest nieprawdą a ja NIGDY NIE PRACOWALEM w CPR.... bo jakbym pracowal a to co powiedizalm byloby prawdą to bylobny tajne
Generalnie film nie ma nic wspólnego z żeczywistosią
Oto jak wyglada CPR Dzwonisz na 112--->odbiera Operator zbiera od ciebie informacje i decyduje komu o tym powiedziec------> Operator komunikuje sie ze słuzbami--->Słuzby stwierdzaja na podstawie rozmowy z operatorem czy to przyjma czy nie---> Jeżeli słuzby uznają że przyjmą---> nastepuje pzrełaczenie zglaszajacego /poszkodowanego do policji pogotowia lub strazy---->Poszkodowany jeszcze raz od nowa mowi co i gdzie sie stalo i czego potrzebuje.
Oczywiscie powyzszy schemat jest nieprawdą a ja NIGDY NIE PRACOWALEM w CPR.... bo jakbym pracowal a to co powiedizalm byloby prawdą to bylobny tajne
Fajne,ale w jakichś ogarniętych krajach,w Polsce wszyscy by chcieli tego drona podpierdolić. Druga sprawa,kurwa. Spada apteczka,i jakaś pinda daje informacje jak zająć się poszkodowanym,a co on kurwa apteczki samochodowej nie ma? I ostatnia sprawa,gdy to jednak weszło w życie w Polszy,to zamiast niezłej blondynki,była by Pani Bożenka,osiemdziesięcioletni milf.
Xaimeii napisał/a:
Druga sprawa,kurwa. Spada apteczka,i jakaś pinda daje informacje jak zająć się poszkodowanym,a co on kurwa apteczki samochodowej nie ma? .
To jest AED a nie apteczka
W polsce to by od razu zajebali tego tableta
Swoją drogą i tak pewnie produkt na zachodni rynek, a u nas zostanie jakaś wersja demo bez drona
Swoją drogą i tak pewnie produkt na zachodni rynek, a u nas zostanie jakaś wersja demo bez drona
A obyś, chuju jeden z drugim, dostał zawalu w jakiejś mało uczęszczanej i zapomnianej dzielnicy Pcimia Dolnego. Oby akurat ci niedobrzy ratownicy i grube baby za karetek kończyły dopijać kawę zamiast jechać po twoje chuja warte życie. I żebyś zdychał tam jak najdłużej twoja mać. Pieniędzy nie ma kurwa jego mać. Pieniądze są ale wykorzystywane w nieefektywny sposób. Takie mobilne dajmy na to AED ( bo można by rozszerzyć zestaw o inne rzeczy) może kiedyś uratować twoje chujowe jak już wspomnienia życie. Ale coś mi się wydaje, ze jak tak się stanie to autor pomysłu będzie sobie pluł w brodę :/ Kurwa l;udzie własne życie narażają, żeby nieść pomoc i psi chuj za to dostają to znajdzie się jeszcze banda imbecyli co dojebią im w necie. I jak tu ma być dobrze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów