Drodzy sadole co powiecie na takie nowoczesne technologie ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba te tablety to jakies jednorazowki bo watpie by je zobaczyli po akcji.
Dobra powiedzmy ze hipotetycznie pracowałem na 112 (ale nie pracowalem nigdy przenigdy oczywiscie ze nie)
Generalnie film nie ma nic wspólnego z żeczywistosią
Oto jak wyglada CPR Dzwonisz na 112--->odbiera Operator zbiera od ciebie informacje i decyduje komu o tym powiedziec------> Operator komunikuje sie ze słuzbami--->Słuzby stwierdzaja na podstawie rozmowy z operatorem czy to przyjma czy nie---> Jeżeli słuzby uznają że przyjmą---> nastepuje pzrełaczenie zglaszajacego /poszkodowanego do policji pogotowia lub strazy---->Poszkodowany jeszcze raz od nowa mowi co i gdzie sie stalo i czego potrzebuje.
Oczywiscie powyzszy schemat jest nieprawdą a ja NIGDY NIE PRACOWALEM w CPR.... bo jakbym pracowal a to co powiedizalm byloby prawdą to bylobny tajne
Generalnie film nie ma nic wspólnego z żeczywistosią
Oto jak wyglada CPR Dzwonisz na 112--->odbiera Operator zbiera od ciebie informacje i decyduje komu o tym powiedziec------> Operator komunikuje sie ze słuzbami--->Słuzby stwierdzaja na podstawie rozmowy z operatorem czy to przyjma czy nie---> Jeżeli słuzby uznają że przyjmą---> nastepuje pzrełaczenie zglaszajacego /poszkodowanego do policji pogotowia lub strazy---->Poszkodowany jeszcze raz od nowa mowi co i gdzie sie stalo i czego potrzebuje.
Oczywiscie powyzszy schemat jest nieprawdą a ja NIGDY NIE PRACOWALEM w CPR.... bo jakbym pracowal a to co powiedizalm byloby prawdą to bylobny tajne
Fajne,ale w jakichś ogarniętych krajach,w Polsce wszyscy by chcieli tego drona podpierdolić. Druga sprawa,kurwa. Spada apteczka,i jakaś pinda daje informacje jak zająć się poszkodowanym,a co on kurwa apteczki samochodowej nie ma? I ostatnia sprawa,gdy to jednak weszło w życie w Polszy,to zamiast niezłej blondynki,była by Pani Bożenka,osiemdziesięcioletni milf.
Xaimeii napisał/a:
Druga sprawa,kurwa. Spada apteczka,i jakaś pinda daje informacje jak zająć się poszkodowanym,a co on kurwa apteczki samochodowej nie ma? .
To jest AED a nie apteczka
W polsce to by od razu zajebali tego tableta
Swoją drogą i tak pewnie produkt na zachodni rynek, a u nas zostanie jakaś wersja demo bez drona
Swoją drogą i tak pewnie produkt na zachodni rynek, a u nas zostanie jakaś wersja demo bez drona
A obyś, chuju jeden z drugim, dostał zawalu w jakiejś mało uczęszczanej i zapomnianej dzielnicy Pcimia Dolnego. Oby akurat ci niedobrzy ratownicy i grube baby za karetek kończyły dopijać kawę zamiast jechać po twoje chuja warte życie. I żebyś zdychał tam jak najdłużej twoja mać. Pieniędzy nie ma kurwa jego mać. Pieniądze są ale wykorzystywane w nieefektywny sposób. Takie mobilne dajmy na to AED ( bo można by rozszerzyć zestaw o inne rzeczy) może kiedyś uratować twoje chujowe jak już wspomnienia życie. Ale coś mi się wydaje, ze jak tak się stanie to autor pomysłu będzie sobie pluł w brodę :/ Kurwa l;udzie własne życie narażają, żeby nieść pomoc i psi chuj za to dostają to znajdzie się jeszcze banda imbecyli co dojebią im w necie. I jak tu ma być dobrze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów