McMenel napisał/a:
Idioto manipulujesz. Twierdzisz iż to przez to iż ta lesbijska para zalegalizowała związek doszło do tego incydentu kiedy w tym procederze brały udział także osoby heteroseksualne. Kurwa jego mać czy wy jesteście tacy głupi iż myślicie iż ktoś da się zmanipulować na tak przedstawione fakty ?? Fakty są takie 6 osób brało udział w tych gwałtach. Jeżeli była tam para heteroseksualna z zalegalizowanym związkiem to mogę stwierdzić iż to zboczenie heteroseksualistów którzy mają ślub doprowadziło do tego. Kurwa jego mać debilizm na sadolu jest w szczytowym poziomie. Fakt jest jeden 6 osób gwałciło kobietę. 3 panów i 3 panie. Wśród nich były osoby hetero jak i homoseksualne. Koniec i kropka. Reszta to pierdolona propaganda czy to jednej czy drugiej strony. Więc z łaski swojej kurwa jego mać nie pierdol mi tu o lewackiej propagandzie pierdolony hipokryto który kurwa jego mać.
nie wiesz jebany pederasto czy tam byly osoby heteroseksualne. na pewno byly tam osoby pojebane, a 2 z nich byly pierwsza para lesbijska zalegalizowana we francji albo w tym miescie. i to te dwie panie zabraly ta dziewczyne do domu, a potem sie nia dzielily. tak wynika z francuskiego zrodla.
wiec ich jebany degeneracie nie wybielaj
i odnies sie do reszty przypadkow z mojego poprzedniego posta jak to czolowi aktywiscie gejowscy biora udzial w masowych gwaltach na dzieciach i jak media w ameryce milcza na temat 2 pedalow gwalcacych nastolatka na smierc, a morderstwo pedala traktuja jako homofobie mimo, ze zabil go jego byly za narkotyki...
masz problem, ze ksieza kryja pedofili wsrod zakonnikow?? i slusznie. tylko czemu nie masz problemu, ze media i lewacy kryja zboczencow za gwalty i morderstwa?
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz
-George Orwell