Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
o................9 2012-09-26, 17:32
wystarczy mieć dźwig
Zgłoś
mutant 2012-09-26, 17:38 1
na 100% sterowanie radiowo ( bo przecież jak przyjedziesz nie będziesz wysiadał ) wystarczy dobrać odpowiednią częstotliwość i gotowe .
PS. pewnie jakiś Polak zrobił by to w 30s a 2h później części z tego modelu były by już zagranicą

Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Zgłoś
H................4 2012-09-26, 19:23 30
No to niech teraz prąd wyłączą.
Zgłoś
gnat8 2012-09-26, 19:37
I tak go zrobia na buteke albo inny patent na miescie albo na parkingu w markecie gdzie kamera zobaczy tylko mezczyzne w czapce z daszkiem
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-09-26, 20:13
Gorzej jak pilot się zepsuje :}

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2012-09-26, 20:57 4
Dudeczek napisał/a:

Gorzej jak pilot się zepsuje :}

Gorzej jak kobieta będzie próbowała zaparkować.

UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Zgłoś
szefooo 2012-09-27, 0:57
Zanim byś go opuścił do połowy. Polacy mieli by twoje reflektory wystawione na allegro.

ironią w ryj
Zgłoś
pawed 2012-09-27, 0:58
to garaz
Zgłoś
torros20 2012-09-27, 1:13
@pawed
No kurwa nie wiedziałem...
Zgłoś
Mc6 2012-09-27, 5:28
pewnego ranka podnosi garaż a tam basen...
Zgłoś
danis008 2012-09-27, 6:33
pawed napisał/a:

to garaz

kurwa idioto na chuj spoilujesz złamas walony ...
Zgłoś
burzuazja 2012-09-27, 6:35
Jakoś dziwnie mi to wygląda, czyżby na pewno się to dało zamknąć? Chyba, że to całe zjeżdża na dół, a na dole wyjście
Zgłoś
porGruber 2012-09-27, 7:15
żeby się bogatemu skurwielowi popsuło. Ja mam zapierdalać a ten se będzie 911 w ziemie chował? Ni huja
Zgłoś
thivobuzz 2012-09-27, 8:08
poczekamy na deszcz...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów