Złodzieje nie mają z tym szans
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
wystarczy mieć dźwig
na 100% sterowanie radiowo ( bo przecież jak przyjedziesz nie będziesz wysiadał ) wystarczy dobrać odpowiednią częstotliwość i gotowe .
PS. pewnie jakiś Polak zrobił by to w 30s a 2h później części z tego modelu były by już zagranicą
PS. pewnie jakiś Polak zrobił by to w 30s a 2h później części z tego modelu były by już zagranicą
Gorzej jak pilot się zepsuje :}
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zanim byś go opuścił do połowy. Polacy mieli by twoje reflektory wystawione na allegro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów