Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Celuj wyżej" - "allah akbar"
"Celuj niżej" - "allah akbar"
"Nie trafiłeś" - "allah akbar"
"Trafiłeś" - "allah akbar"
"O kurwa!" - "allah akbar!"
"Ja pierdolę!" - "allah akbar!"
Kilka zwrotów po arabsku:
"Celuj wyżej" - "allah akbar"
"Celuj niżej" - "allah akbar"
"Nie trafiłeś" - "allah akbar"
"Trafiłeś" - "allah akbar"
"O kurwa!" - "allah akbar!"
"Ja pierdolę!" - "allah akbar!"
W końcu się dowiedziałem kto tłumaczy tytuły filmów na polski.
Pierdolony monopol...
Pozostaje kwestia trafienia
to jest karabin maszynowy PK kalibru 7.62mm z pociskami karabinowymi ich łuska jest o wiele większa niż w przypadku np. takiego AK-47 również moc obalająca i donośność jest o wiele większa. Widziałem w wojsku co potrafi ten sprzęt. Przeciwko mi-24 raczej z takiej odległości ciężko coś wskurać ale to nie film ani gra battlefield tu pociski mogą poszatkować przedział pasażerski gdyż śmigłowce tylko z nazwy są ciężko opancerzone bo gdyby naprawdę były to ważyłyby po 50 ton i nie latały współczesne czołgi mają taką wagę, a i tak można je zniszczyć. W mi-24 piloci siedzą w "tytanowej wannie" ale przedział pasażerski nie jest już tak mocno opancerzony zawsze można przypadkiem trafić w głowicę rotora głównego bądź ogonowego uszkadzając ją zmusić załogę do lądowania bądź zestrzelić w ten sposób maszynę. Także strzelanie z tego rodzaju broni do śmigłowców wcale nie jest takie głupie jeśli nie ma się nic innego...
@masaj990
to jest karabin maszynowy PK kalibru 7.62mm z pociskami karabinowymi ich łuska jest o wiele większa niż w przypadku np. takiego AK-47 również moc obalająca i donośność jest o wiele większa. Widziałem w wojsku co potrafi ten sprzęt. Przeciwko mi-24 raczej z takiej odległości ciężko coś wskurać ale to nie film ani gra battlefield tu pociski mogą poszatkować przedział pasażerski gdyż śmigłowce tylko z nazwy są ciężko opancerzone bo gdyby naprawdę były to ważyłyby po 50 ton i nie latały współczesne czołgi mają taką wagę, a i tak można je zniszczyć. W mi-24 piloci siedzą w "tytanowej wannie" ale przedział pasażerski nie jest już tak mocno opancerzony zawsze można przypadkiem trafić w głowicę rotora głównego bądź ogonowego uszkadzając ją zmusić załogę do lądowania bądź zestrzelić w ten sposób maszynę. Także strzelanie z tego rodzaju broni do śmigłowców wcale nie jest takie głupie jeśli nie ma się nic innego...
Ciekawie konkretnie i na temat , piwo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów