📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wyglądało na kolejną zbiórkę na sadolu, a jemu nic się nie stało
Pieprzeni rasiści
Jebane jakie to przystosowane genetycznie do ucieczki, ja kurwa na LEGO stanę i dwa tygodnie chodzić nie mogę a ten kurw jeszcze uciekał
Jakie to są twarde skurwysyny, jak karaluchy! Karaluchowi ojebiesz głowę, to żyje jeszcze tydzień i nie zdycha bo mu łeb urwałeś, tylko z głodu, bo nie ma czym żreć.
Policja dotknełą go samochodem czy sam sie wywalił. Bo tak już oglądam kilka razy i nie widze konktaktu niebieskich
przemo3251 napisał/a:
Policja dotknełą go samochodem czy sam sie wywalił. Bo tak już oglądam kilka razy i nie widze konktaktu niebieskich
Nie istotne. Najważniejsze, że rozjebał się o barierkę czy tam murek i pogięty w przypływie adrenaliny chwilę dał rade nawiewać dalej po czym został spacyfikowany. Prawdziwy humor dla białych
przychodzi murzyn do lekarza
-shhieeeeet, whussupp niga?
-niestety nic nie poradzimy, do uśpienia. Siostro, kolanoterapia.
-shhieeeeet, whussupp niga?
-niestety nic nie poradzimy, do uśpienia. Siostro, kolanoterapia.
Już nawet murzynów czysto rasowych nie ma...
joeblacktwo napisał/a:
Jebane jakie to przystosowane genetycznie do ucieczki, ja kurwa na LEGO stanę i dwa tygodnie chodzić nie mogę a ten kurw jeszcze uciekał
Tysiące lat spierdalali przed panterami w buszu to się czarne ścierwa trochę wyćwiczyły.
Kurwa idąc tu miliony lat ewolucji jakby biały tak pierodlną to by mu trochę zajeło zejście z skutera ..... Ale że czarny to jak kot wyskakuje i zaraz biegnie sprintem jak najdalej od zagrożenia..... Jak antylopa
i cant brethe! XDXD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów