📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2025-03-29, 19:05 ]
JoSeed napisał/a:
To okrągłe to kobieta jest?
I w ogóle kto jest kim? 🤔
Jezuuu, nie dosyć że transfobia to jeszcze fatshaming. Jesteś potworem.
Co to ma k🤬a być od razu kopa bym zaj🤬 i nie musiał by udawać że kuleje..
Dobrze że WOKE chyli się ku upadkowi. Nic tak chyba nie zaszkodziło ideom braterstwa, równości i wolności jak całe to gówno.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Jezuuu, nie dosyć że transfobia to jeszcze fatshaming. Jesteś potworem.
Nawet nie wiem co to jest i czy mnie czasem nie obrażasz 😁
JoSeed napisał/a:
Nawet nie wiem co to jest i czy mnie czasem nie obrażasz 😁
Nie jesteś woke!
komentarze za 3...2...1...:
"już wkrótce w Polsce tak będzie bo Czaszkofski i Tfusk tak zrobi"
"już wkrótce w Polsce tak będzie bo Czaszkofski i Tfusk tak zrobi"
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Woke woke... lewacto k🤬a, zwykłe lewactwo. To jest przecież najtwardszy elektorat tęczowego Bążura.
saves napisał/a:
Szkoda tego chudego. Nie dość że kaleka, to jeszcze p🤬lnięty.
Mi jest bardziej szkoda postronnych przechodniów, patrzących na to coś.
Siriuz napisał/a:
Woke woke... lewacto k🤬a, zwykłe lewactwo. To jest przecież najtwardszy elektorat tęczowego Bążura.
Nie wiem kto to bonżur, domyślam się, że któryś z kandydatów DEMOKRATYCZNYCH partii. W każdym razie myślisz, że jak wygra to po całej Polsce na ulicach będą chodzić babochłopy z fiutami na wierzchu?

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie