📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja się tylko zastanawiam... Skoro wszyscy jesteście zajebiści i się zajebiście bawicie na sylwestra to... kto wam ten film o 12 na serwisy zapodał?
pomyśl że niektórzy ludzie na wózku inwalidzkim, chorzy i z innymi obrażeniami niestety nie mogą iść na piwo i się szlajać po mieście tak jak ty. Gdybyś zamiast tych pierdów i wyzwisk złożył im życzenia i wyraził jakieś współczucie to zrobiłbyś coś szlachetnego, ale niestety wszystkie wyzwiska które usłyszałem z twojej mordy powinny być kierowane do ciebie. Poza tym tylko pedały chodzą w Sylwestra z kolegami (partnerami) bez kobiet.
Gofer123 napisał/a:
Kwiat polskiej inteligencji i te elokwentne wypowiedzi jamochłonów, kwintesencja plebsu.
Urosło ego, po użyciu niekonwencjonalnych słów?
A co do filmiku, to poniżej wszelkiej krytyki, poszli po linii najmniejszego oporu i zwyczajnie nabluzgali wszystkim. Nie zdziwię się jak ktoś urażony tym bełkotem, z jego miasta, mu po prostu spuści wpierdol. Należałoby.
Ale przecież on ma rację. Kto normalny spędza sylwestra przed komputerem?
kim on kurwa jest ze moze ludzia rozkazywac co i gdzie maja robic ?
up@ mu sie wydaje ze jest raperem...a kim jest tak naprawde huj tam wie mozliwe ze nikim
Sami w nocy na ulicy, zero imprezy, zero kobiet, zero alko, zero koksu. I JA SIĘ PYTAM KTO TU CWEL I PEDAŁ?
z takim ryjem, z takimi znajomymi, w taką piździawe, pewno groszem nie śmierdzą więc walić będą jabola w parku, gdybym nie miał znajomych to uwierz leszczu że z flaszką lepiej bym przywitał nowy rok niż z tą bandą koniobijców - biedaki z Krakowa
piotrkowska przy katedrze, w Łodzi.
To jest poniżej dna.
Może i oni wcale nie mieli jakieś wyjebanej imprezy sylwestrowej ale na pewno lepiej spędzili sylwka niż nołlajfy którzy teraz po nich jadą bo sami pewnie wtedy walili konia w dziale hard. I nie nie bronie ich, nawet ich nie znam ale zgadzam się z nimi.
Jakim trzeba być zrytym leszczem, żeby takie filmiki kręcić. Mają mniej znajomych od tych co te filmy oglądają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów