📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O kurwa to już wole w domu siedzieć niż z takie gówno na mieście spotkać jak w/w.
wkurwia mnie ten koleś, nie wiem czemu, on jest zjebany a ja jestem skurwysynem kurwa kurwa kurwa i chuj
haha jaki zal,łażenie po miescie z bandą pedałów,jakby nagrali to w jakims klubie z laskami do okoła to moze bym uwierzył ze sie bawicie,a tak to na filmie opisałeś wlasego sylwestra
pozdrawiam leszcze
pozdrawiam leszcze
Widzę kogoś zabolało
up
lepiej bym sie bawił gdzies na sylwestrze organizowanym przez miasto tańcząc najebany do piosenki "Ona tanczy dla mnie
"
A tak ogólnie to twoj szpetny ryj ogladam na filmiku czy to tylko twoi kolesie?
lepiej bym sie bawił gdzies na sylwestrze organizowanym przez miasto tańcząc najebany do piosenki "Ona tanczy dla mnie
"
mrmleee napisał/a:
up
"
Szpetny ryj to masz może ty a nie ja, tym bardziej, że nawet mnie nie widziałeś, w temacie masz napisane kto występuje w filmiku.
CookieMonster napisał/a:
Szpetny ryj to masz może ty a nie ja, tym bardziej, że nawet mnie nie widziałeś, w temacie masz napisane kto występuje w filmiku.
Widzę kogoś zabolało,a co ty myslales ze bede mily na sadolu?
Kto to jest zapytam z ciekawości ?
Jeżeli pościliście filmik o godzinie 12 To te wasze życzenia tyczą się także was ?? Więc Wuwunio jesteś leszczem ?
Kapral Poproszek napisał/a:
Kto to jest zapytam z ciekawości ?
No masz napisane - Wuwunio. Taki typ...
Wuwunio, kurwo, leszczu nie będziesz mi mówił co mam robić. Znalazł sie cwel który myśli że jest fajny bo stoi na ulicy z jakimiś żulami i sie buja.
No ja pierdole co za atrakcje, tramwaj zapierdala...
No ja pierdole co za atrakcje, tramwaj zapierdala...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów