18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Nowość od chwytaka
harriseq • 2011-07-20, 17:04
Nowy utwór w wykonaniu Chwytaka, ten to ma pomysły

Chwytak vs. Sak Noel - Umyj se luloka ( Dj Janek rmx )

Fuck Yeah!
Zgłoś
M@peT 2011-07-20, 17:14 1
To chyba bedzie hit 2011 8D.

Szkoda tylko ze taka krótka.
Zgłoś
dylu 2011-07-20, 18:01 1
fajny by był czaso umilacz z tego hehehe
Zgłoś
aveyron 2011-07-20, 18:27 21
Umyj se luloka? hehe no całe życie się człowiek uczy, tego określenia jeszcze nie słyszałem

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Zgłoś
Rafal1757 2011-07-20, 18:36 2

Kurwa, muszę to przemyśleć.
Zgłoś
WujekSeszka 2011-07-20, 18:54
A ma z brudnym popylać?
Zgłoś
Aishenbai 2011-07-20, 21:57
Dobra ta nuta :d
Zgłoś
solteck 2011-07-20, 22:09
Parzymiechy rulez

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
rm_125 2011-07-20, 22:14 1
niedługo będa to puszczać w dyskotekach zamiast seksualnej
Zgłoś
BlackMamba 2011-07-20, 23:30 11
Przeróbka całkiem zajebista... ale odwołując się do oryginału ,to owa piosenka trafia w same źródło wiejskiej młodzieży ,która już od poniedziałku odlicza czas do sobotniego zalania pały i potańczenia z laskami w mini na pół dupy i 2 zębami.. do otwierania browara. Choć trzeba przyznać ,że też nieźle się nadaje do sprawdzenia Car Audio w Golfie II z ciemnymi szybami. Taka muzyka to pogwałcenie ucha i tyle.
Zgłoś
KamykHC 2011-07-20, 23:32 1
Nowy hit protectora?

Retaliate and devastate
Zgłoś
Lam3rZ 2011-07-21, 0:33 2
kurwa 1000x lepsze od oryginalu -,- nie wiem jak takiego gowna mozna sluchac... 3 dziwki na krzyz + wokal z dupy... piwo leci

HardCore will never DIE!
Zgłoś
SpermaSzatana 2011-07-21, 1:39 1
Ja pierdolę jeżeli taka muzyka jara naszą młodzież to ja życzę Polsce powodzenia i świetlanej przyszłości
Zgłoś
rafiki 2011-07-21, 5:59
Kurwa, pomijając że to totalny chłam, koło muzyki to to nawet nie stało, to jeszcze sami głusi. Ta baba mówi umyj se lulotka a nie luloka, ja pierdole...
Zgłoś
Old.Mc.Boner 2011-07-21, 9:12
@up To Ty chyba masz coś z uszami, a to że nie masz poczucia humoru to Twoja indywidualna sprawa.

Sanity is for the weak
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów