Po krótkiej przepychance i przedarciu się kilku osób wycofaliśmy się taktycznie do miasteczka namiotowego naprzeciw Sejmu.
Z narodowo-pseudo patriotycznego na polski: Po krótkiej przepychance i przedarciu się kilku osób spierdoliliśmy jak tchórze do miasteczka namiotowego naprzeciw Sejmu.
Śmiecie do kosza, nie na ulice. Już w marcu mieliście wychodzić protestować, psie wypierdki, do tej pory mam z was bekę.
Swoją drogą, szopka, wypierdalać zagłosować na coś innego niż stare koryto a nie przewracać wszystko do góry nogami, anarchistyczne pizdy.
jeśli mocniej tupniemy, system się rozleci
Tupcie sobie, tupcie. System się rozleci. I co dalej? Krzykiem zaprowadzicie dobrobyt i porządek?
W końcu kurwa! Dawno nie było manifestacji w Szczecinie, zatem już zacieram ręce, bo oczywiście, że wspomogę swoją obecnością we wtorek o 20:00 pod siedzibą skurwysyna jakim jest namiestnik od Tuska. Jebać te kurwy, najlepiej obok komunistów ich powiesić, czyli na drzewach.
Taaa i pewnie w jego miejsce wrzucisz Korwina. To będzie coś!
Tak jak napisałem. Wystarczy iść na wybory, a można wybrać i mietka z monopolowego na premiera.
Chodzi mi o to że to żałosne przedstawienie. Rozumiem jakby władza fałszowała wyniki, uciszała opozycję itp. a w Polsce po prostu ludzie są leniwi. Na wybory nei pójdą, ale już z wiatrówką na wiejską to pobiegną o 2 w nocy. Za dużo filmów sensacyjnych się ktos naoglądał.
Przeważnie ci którzy nie głosowali nie chodzą też protestować....
Powinno być tak, że jak nie głosujesz to płacisz karę i się nauczy bydło. Wszystkim źle, ale dupy nikt nie ruszy.
Przeważnie ci którzy nie głosowali nie chodzą też protestować....
Powinno być tak, że jak nie głosujesz to płacisz karę i się nauczy bydło. Wszystkim źle, ale dupy nikt nie ruszy.
Tak, ale Ci + Dzieci które nie mogą głosować i nie wiedzą co to zarabianie na siebie, nasłuchawszy się Korwina, najwięcej piszą w internecie jak jest źle i paskudnie. Bo szkoły złe, bo mieszkania nie dadzą, bo do pracy chcą doświadczenia...
Nikt nikogo w Polsce nie rozstrzeliwuje. Pisałem tu przed wyborami że chuja co One zmienią, bo nikt nie pójdzie do urn. i wyszło jak wyszło. Ale nadal podtrzymuję. Ich nie trzeba zabijać atakować widłami itp. Wystarczy ze ludzie wezmą dupy w troki i zagłosują na coś innego niż Tusk czy Kaczyński.
Takie akcje są żałosne
Kolejny chuja warty pokojowy protest gdzie leje się po mordzie narodowców a narodowcy nadstawiają drugi policzek.
To ja już wolę nazi skinów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów