Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto wam kazał wybierać ryżego na kolejne 4 lata?
Baranie bez szkoły zawodowej, byłem w tym samym miejscu gdzie teraz, byłem na wyborach, nie pchałem tego imbecyla do władzy! Zresztą nie masz prawa wpieprzać się w moje wybory, zadajesz pytania i stawiasz zarzuty jakby Cie stary tego nauczył! Kurwa nie wierze...
Oooo teraz dojeb mi się do ojca.
Będę sie przypierdalał do wyborów. Nie przekroczenie 30% obecności na wyborach jest żałosne. Tacy ludzie nie powinni się wcale odzywać na tematy polityki
20 łebków... jakby tak kazdy narzekajacy wyszedl z internetu to by bylo troche wiecej niz 20 łebków, no ale coz - mentalnosc polakow... ja osobiscie jeszcze widze nadzieje w warszawskich kibicach (juz chuj nie obchodzi mnie za kim kto) ale chyba tylko oni sa w stanie ruszyc dupe na ulice.
A ty ile razy wstałeś i ruszyłeś dupsko? Kolejny internetowy naganiacz, który dał parę lajków na fejsbuku i pozostawił po sobie 15 wpisów w internecie.
ooo kolejny wielki obrażony.
Ja nie jestem obrażony. Weź sobie słownik i sprawdź, co to oznacza. Jestem zbulwersowany (twoim debilizmem), wkurwiony (na rządzących i twój debilizm), ale za bardzo mnie nie obchodzisz, żebym się na ciebie kurwa obrażał. To nie podstawówka.
Na wyborach byłem, wybrałem innych, tępa ruro, więc podtrzymuję to co powiedziałem - żebyś zdechł, żeby zdechli wszyscy, którzy wybrali tuska, cały czerwony elektorat, jak już padniecie, to może, kurwa, może tu będzie dobrze.
Rząd i polityków mamy takich jak naród.
A skąd ty wziąłeś debilu te twoje prawdy objawione o moim klepaniu biedy? Ja nie szukam wroga. Ja widzę wroga a jak ty go nie widzisz, to jesteś pierdolonym debilem i zaliczasz się do grupy, o której pisałem wyżej.
W łeb się jebnij tymi prawdami.
No wlaśnie, czyli albo jestem z tobą albo przeciwko. To ja jestem przeciwko, ale w tak kretyńską retorykę nie dam się wciągnąć, więć życzę niemiłego wieczoru z bólem dupy.
No wlaśnie, czyli albo jestem z tobą albo przeciwko. To ja jestem przeciwko, ale w tak kretyńską retorykę nie dam się wciągnąć, więć życzę niemiłego wieczoru z bólem dupy.
Nie. Jeśli po ostatnim opublikowaniu stenogramów rozmów, NIE WIDZISZ WROGA, to jesteś kurwa głupi, a nie przeciwko. Możesz sobie rzucać gimbotekstami o jak to się pisze bulu dupy, chuj mnie to.
A jak nie wiesz, o których stenogramach mówię, to nie tylko jesteś kurwa głupi, jesteś też mocno zjebanym człowiekiem. I właśnie DLATEGO zaliczasz się do tej grupy, o której pisałem wyżej. A nie wdając się w rozmowę tylko pokazujesz, jak bardzo tępy jest elektorat PO.
Ze mną albo przeciwko. Ty to jesteś popierdolony, mi będziesz mówił, że wroga wszędzie szukam
Jeśli po ostatnim opublikowaniu stenogramów rozmów...
Pokaż mi człowieka, a znajdę na niego paragraf to w tym wypadku oznacza, że na twojego kurwina, Kaczyńskiego czy kogokolwiek innego znajdzie się tyle samo szamba. Tyle, że opozycji jest dużo łatwiej osądzać. Ale Kaczor też już był u władzy i czysty nie był, podobnie jak każdy kto się tyka tej jebanej polityki.
P.S. Choćbyś miał do powiedzenia naprawdę dużo mądrego to wyzywanie innych 10 razy w każdym zdaniu i tak cię pajacu dyskredytuje. Nie jesteś partnerem do dyskusji.
Pokaż mi człowieka, a znajdę na niego paragraf to w tym wypadku oznacza, że na twojego k***ina, Kaczyńskiego czy kogokolwiek innego znajdzie się tyle samo szamba. Tyle, że opozycji jest dużo łatwiej osądzać. Ale Kaczor też już był u władzy i czysty nie był, podobnie jak każdy kto się tyka tej j***nej polityki.
P.S. Choćbyś miał do powiedzenia naprawdę dużo mądrego to wyzywanie innych 10 razy w każdym zdaniu i tak cię pajacu dyskredytuje. Nie jesteś partnerem do dyskusji.
Jaki ty jesteś zjebany. TO JEST TWOJE USPRAWIEDLIWIENIE? Że na każdego się coś znajdzie? Co tam, układali się z rządem, byleby tylko wygrać, KAŻDY COŚ KIEDYS ZROBIŁ? poważnie? Ty jesteś zdrowo popierdolony.
Na kogo głosowałeś, skoro każdy umoczony? Jeśli każdy umoczony, to na kogo głosować? Na mniejsze zło? proszę cię, jak usłyszę od ciebie ten żartobliwy zwrot, to chyba jebnę TO JEST NASZA DEMOKRACJA ! UŻYWAJMY NARZĘDZI DEMOKRATYCZNYCH! Chuj z tym że wszyscy złodzieje, nie ?
Jeśli według ciebie forma jest ważniejsza od treści, to masz rację, nie jestem partnerem do twojej dyskusji - tzn wzajemnego walenia sobie konia pięknymi słowami.
Pokaż mi człowieka a znajdę paragraf jebane komusze podejście ! Na normalnych ludzi jak znajdziesz paragraf to dlatego, że prawo jest spierdolone i skonstruowane tak, by taki paragraf znaleźć, tumanie !
jesteś zjebany.
Ty jesteś zdrowo popierdolony.
jebane komusze podejście !
tumanie !
A poza tym wszyscy zdrowi? Dupka cała?
Strasznie mnie nudzi (już nawet nie wnerwia), kiedy jakieś z dupy wzięte grupki próbują się podczepiać pod autentyczne niezadowolenie społeczne.
Ja nie jestem obrażony. Weź sobie słownik i sprawdź, co to oznacza. Jestem zbulwersowany (twoim debilizmem), wkurwiony (na rządzących i twój debilizm), ale za bardzo mnie nie obchodzisz, żebym się na ciebie kurwa obrażał. To nie podstawówka.
Na wyborach byłem, wybrałem innych, tępa ruro, więc podtrzymuję to co powiedziałem - żebyś zdechł, żeby zdechli wszyscy, którzy wybrali tuska, cały czerwony elektorat, jak już padniecie, to może, kurwa, może tu będzie dobrze.
Nooo i tu akurat jestem za tym Twoim Korwinem. Taki mały, zidiociały Twój głos, jest tak samo ważny jak całej reszty społeczeństwa. To troche smutne...
Powiedz jak to jest źle w Polsce. Rypią nas z każdej strony, kasę to zabierają na naszych oczach z portfela. Najebali wam do gówek że "TO CO MÓWIĄ W TELEWIZJI TO GÓWNO PRAWDA", a później sami słuchacie takiej gwiazdki internetowej, z przerośniętym ego, która tak samo dobrze, po dostaniu się do stokła w dupie będzie miała wszystko dookoła. Czemu nie miał głosów przez 20 lat? Bo najwidoczniej ma chujowy program, pozdrawiam.
aaa i tak swoją drogą. Jeżeli nikt Cie kmiocie nie nauczył rozmowy normalnej, kulturalnej i bez wyzwisk to najlepiej się wcale nie odzywaj. Nie obchodzi nas jak na Ciebie dręczyciele mówili, a tu się nie dowartościujesz. Nie to miejsce i czas
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów