Zwrot akcji jak u Hitchcocka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zwrot akcji jak u Hitchcocka.
freaky napisał/a:
Dopóki nie ma księdza, to jest to zwykły performance a nie ślub.
Hahahaahhahaha. O kurwa. Polaczki i ich mitologia chrześcijańska.
Ja np uważam że każdy ślub w obecności wezyra katolickiego powinien być nieważny bo jedyny obowiązujący ślub w państwie demokratycznym to w urzędzie stanu cywilnego.
Hahahaahhahaha. O kurwa. Polaczki i ich mitologia chrześcijańska.
Ja np uważam że każdy ślub w obecności wezyra katolickiego powinien być nieważny bo jedyny obowiązujący ślub w państwie demokratycznym to w urzędzie stanu cywilnego.
Nie powiesz mi , że w squocie śluby bierzecie?
a kto ci takich głupot naopowiadał? żeby był związek małżeński, musi być świadoma decyzja obu stron. Jak chcesz taką wyegzekwować od dziecka, nie mówiąc o zwierzęciu lub trupie? sam się jebnij
janlew napisał/a:
To że następne w kolejce już czekają zaślubiny ze zwierzęciem, dzieckiem czy trupem. Jebnij się!
Pizda Twoja czeka
a przepraszam ze się wtrące kto rucha ta panne?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów