wygląda jak skrzyżowanie 4-nogiego robota z wózkiem xaviera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
wygląda jak skrzyżowanie 4-nogiego robota z wózkiem xaviera
Dlaczego dziwny? Jak coś głupio wygląda ale działa to to nie jest głupie. Nie znasz tej starej prawdy?
Trochę to straszne. Dodaj karabiny i masz zajebiście mobilną platformę bojową do działań miejskich.
Straszne to pewnie jest to czego oni nie pokazują bo idzie do armii US, tak dla jaj tego nie projektują tylko dla konkretnego zysku.
Live is brutal and i like it.
co jak co ale te wszystkie roboty tylko nas zaskakują, 5 lat max i na ulicach bedzie sie na ciebei gapił robot, 3 razy pomyślisz zamin podniesiesz "pisiont" groszy z gleby bo inaczej cie rozpierdoli na miejscu
@up Mnie nic nie zaskakuje, ale może po prostu trochę więcej literatury wchłonąłem. Teraz w zasadzie już dopracowali technologię ze sprzętowego punktu widzenia i będzie tylko rozwijane oprogramowanie. Wszystkie rodzaje ukształtowania terenu i zjawiska fizyczne da się przewidzieć i da się zaprogramować robota na żyroskopach tak, żeby umiał sobie z nimi poradzić. Moim zdaniem to tylko kwestia jakichś 10 lat, żebyśmy zobaczyli pierwsze w pełni funkcjonalne roboty bojowe.
Jak mnie wkurwiaja imperialne jednostki miary. Nielogiczne, pasują do siebie jak pięść do nosa
W.S.N.R. napisał/a:
Moim zdaniem to tylko kwestia jakichś 10 lat, żebyśmy zobaczyli pierwsze w pełni funkcjonalne roboty bojowe.
Pewno tak, ale wolałbym pierwiej zobaczyć jak taki robot przywozi mi pod drzwi skrzynkę zimnego piwa.
A wiecie że jak by pozamieniać litery w boston dynamic otrzymuje się Cyberdyne Systems
Jakby założyć mu narty carvingowe to zapewne jeździłby lepiej niż 90% ludzi na stoku.
bardzo fajna konstrukcja, amazon pewnie kupi niedługo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów