📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiedz mi co to za Disco na tej wsi. chce spotkać TALIBY(czyt. tagi)
SchuSman napisał/a:
Te hity to chyba od Ciebie z wioski.
Ale nagrywalismy razem u twojego ojca ta impreze
Pies Ci chyba jebał starą na tej tupaninie...
Ale gusta muzyczne się ujawniły , a pewnie każdy z wyśmiewców zapierdala przy takiej "muzyce" i czuje że jest mistrzem parkietu.
numeratorek napisał/a:
Ale gusta muzyczne się ujawniły , a pewnie każdy z wyśmiewców zapierdala przy takiej "muzyce" i czuje że jest mistrzem parkietu.
Dokladnie. Chociaz to stare juz, ale pamietam ze lecialo w wielu dyskotece swego czasu. I jakos kazdy sie przy tym bawil, a nie siedzial w domu i pisal dziecinne komantarze. Muzyka pasuje do filmu, mimo ze to disco.
Da się słuchać choć osobiście preferuje poezje śpiewaną. Disco leprze od tego hip-gniota i rap-żenady, oczywiście nie wszystkie ale to te gdzie jest jakieś przesłanie i nie jest nim bynajmniej poprawne wysławianie słowa K**** itp.
Jak patrzę na ten filmik to się wkurwiam jak widzę tych downow którzy bujają się jak ......
Gdyby miał nadprzyrodzoną siłę to by rozjebał tych wszystkich wykrętasów na tym świecie.
Gdyby miał nadprzyrodzoną siłę to by rozjebał tych wszystkich wykrętasów na tym świecie.
jeśli moge: UWIELBIAM TEN UTWOR I SIE TEGO NIE WSTYDZE!
zreszta wogole d-bomb mi sie kojarzy z moimi najlepszymi latami a moj synek ktory ma dwa lata teraz tez ich uwielbia i prosze teraz mozecie po mnie pojechac, jebie mi to
zreszta wogole d-bomb mi sie kojarzy z moimi najlepszymi latami a moj synek ktory ma dwa lata teraz tez ich uwielbia i prosze teraz mozecie po mnie pojechac, jebie mi to
pytanie! gdzie są kobiety?
odp.
w kuchni aaaaaahaaahaaa!!!
araby swojskie chłopy znają się na rzeczy!
odp.
w kuchni aaaaaahaaahaaa!!!
araby swojskie chłopy znają się na rzeczy!
muscas napisał/a:
jeśli moge: UWIELBIAM TEN UTWOR I SIE TEGO NIE WSTYDZE!
Ja ci nie pojadę, ale szczerze współczuję wpadki...
Haha, każdy kto pisze, że wiocha chyba nie był na szkolnej dyskotece i ma over ponad 90 rocznik xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów