📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wolę ubogacenie kulinarne niż to ubogacenie ciapokami.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Strasznie na siłę ten odcinek zrobiony.
Na siłę to można kloca postawić.
Wolę oglądać jego niż te gesslerowe i inne gotujące pizdy w polskiej tv.
Te monologi 'autopromocyjne' na samym końcu miażdżą jajca
Końcówka to nie wiem czy miał być pojazd po francuzach - ale tak to odebrałem
Eh, czasem lubię Emperorowe przepisy sprawdzać no i takoż było tym razem... Zagniatam to ciasto, zagniatam i w moją głowę wkradły się wątpliwości "Nie za miękkie, kurde?", coś mi odbiło, zaczęłam porównywać z cyckiem... Mina mojego psa powstrzymała mnie od długiego testowania ;_;
Dreamer napisał/a:
@Hassos możesz wyjaśnić dlaczego?
Mam Ci wyjaśnić dlaczego wolę oglądać jego niż gesslerowe?
Czy jak stawić kloca na siłę?
Bo nie ogarniam
Czereśnia wyjaśnij jeszcze raz związek pomiędzy twoim cyckiem a miną twojego psa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów