z dziurą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Boże ale fake
i można go przyczepic do bryloczka
Wolałbym sobie postrzelać, niż mieć taki tel.
up@
Lubię jak się wypowiadają takie debile co ich przede wszystkim nie stać na taki telefon i z zazdrości cisną na niego. Jestem pewien że byś trzepał konia półgodziny jakbyś mógł nim się chociaż pobawić
Lubię jak się wypowiadają takie debile co ich przede wszystkim nie stać na taki telefon i z zazdrości cisną na niego. Jestem pewien że byś trzepał konia półgodziny jakbyś mógł nim się chociaż pobawić
Tyler. napisał/a:
To tak jakbyśmy kupili bajerasty rower z karbonu i w ogóle za 700 tys złotych zamiast nabyć Bandita 1200 za ciut ponad połowę tej ceny.
Za ciut ponad 350 kafli można z 10 Banditów kupić =)
karol57 napisał/a:
@topic
Koleś musi mieć w chuj kasy.
Koszt 200 dolarów dla "najsłabszej" 16GB wersji to rzeczywiście majątek dla Amerykanina, którego stać na bawienie się tego typu karabinkiem snajperskim
sadystaxx - najpierw zweryfikuj, później krytykuj.
store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s
store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s
Pneumokok napisał/a:
sadystaxx - najpierw zweryfikuj, później krytykuj.
store.apple.com/us...iphone/iphone4s
aż sprawdziłem na allegro
czemu to jest tak kurewsko drogie?
Pneumokok napisał/a:
Koszt 200 dolarów dla "najsłabszej" 16GB wersji to rzeczywiście majątek dla Amerykanina, którego stać na bawienie się tego typu karabinkiem snajperskim
Chodziło mi o drugą zabawkę - karabin.
@up Drogie? W Polsce ponad 4 000 będzie kosztować...
Jak chcą rozwalisz Iphone to lepiej niech mi go dadzą bo moj telefon sie popsuł (po 6 latach)
@Pneumokok, drogi kolego, to masz cenę z dwuletnią subskrypcją. Bez kontraktu 649 dołków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów